3M Peltor LiteCom Plus Headset

met hoofdband 403 - 470 MHz


€ 1.126,32 incl. btw

€ 930,84  excl. btw

1126.32 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

3M Peltor LiteCom Plus Headset

De Peltor LiteCom Plus is een professionele gehoorbeschermer met een ingebouwde portofoon (403-470MHz). Deze headset beschermt uw gehoor in rumoerige omgevingen, en laat u tegelijkertijd communiceren met collega's. De Plus headset past zich automatisch aan aan het omgevingsgeluid.

Lees meer

Eigenschappen Peltor LiteCom Plus

Professionele gehoorbescherming
Ingebouwde handsfree portofoon
30 kanalen op 403-470 MHz
Past zich aan aan het omgevingsgeluid
Schakelt over op slaapstand na 2 uur non-activiteit
Uitstekende geluidskwaliteit, noise cancelling microfoon
Push-to-talk (PTT) en VOX functie
Batterijduur: 17 uur

Effectieve gehoorbeschermer
In lawaaiige werkomgevingen is het belangrijk dat u uw gehoor goed beschermt. De Peltor LiteCom Plus headset is een robuuste en betrouwbare gehoorbeschermer met ingebouwde handsfree portofoon. U hoeft de headset dan niet af te doen wanneer u met uw collega's wilt communiceren. Ook de instellingen kunnen gedaan worden zonder dat u de headset hoeft af te doen. U kunt de Peltor LiteCom Plus met uw stem bedienen (VOX) via het gesproken menu. Tevens is er een push-to-talk (PTT) functie waarmee de headset kan worden bediend.

Portofoon met 30 kanalen
Met de Peltor LiteCom Plus kunt u communiceren op maximaal 30 verschillende kanalen op de 403-470MHz frequentie. Met de kanaalkeuzeknop schakelt u snel tussen verschillende kanalen en kunt u communiceren meerdere collega's. Dankzij de geïntegreerde noise cancelling microfoon die achtergrondgeluiden wegfiltert, bent u altijd goed verstaanbaar.

Actieve geluidscontrole
In tegenstelling tot de LiteCom standaard beschikt de LiteCom Plus over een actieve geluidscontrole functie die schadelijke geluidsniveaus dempt. Tegelijkertijd worden achtergrondgeluiden als alarmsignalen en machines versterkt, zodat u niet geheel afgesloten bent van uw omgeving.

Batterijgevoed
De Peltor LiteCom Plus wordt gevoed door een oplaadbare accu en kan hier gemiddeld 17 uur op werken. Iedere keer wanneer u de headset aanzet, wordt u op de hoogte gesteld van de batterijstatus. Zo kunt u de batterijen op tijd vervangen.

Om de werktijd te verlengen kunt u gebruik maken van accupacks zoals de Peltor oplaadbare accu.

Slaapstand
Wanneer u langer dan 2 uur geen gesprekken voert via deze headset, schakelt de Peltor LiteCom Plus over op de slaapstand. Op het moment dat u de headset weer gaat gebruiken, gaat het product automatisch aan.

Uitvoeringen
Het is mogelijk om verschillende uitvoeringen aan te schaffen. Op deze manier heeft u altijd de meest functionele draagstijl voor uw werk. Naast de hoofdbanduitvoering is er een nekbanduitvoering en een helmbevestiging.

Meer informatie
Gehoorbescherming is van groot belang, maar wat komt er allemaal kijken bij een Peltor gehoorbeschermer? Lees er alles over op onze informatiepagina over Peltor gehoorbescherming.

Inhoud verpakking

  • Peltor LiteCom Plus Headset 403-470 MHz
  • Handleiding


Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MT7H7F4010-EU

Merk: 3M


Accessoires

3M Peltor Hygiënekit HY79

3M Peltor Hygiënekit HY79

voor Litecom serie en WS ProTac XP (inclusief ATEX variant)


Levertijd 4 tot 7 werkdagen

€ 29,04 incl. btw
€ 24,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen