APC Back-UPS PRO 550VA 6x C13

noodstroomvoorziening, USB


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

APC Back-UPS PRO 550VA 6x C13

De APC Power-Saving Back-UPS Pro 550 beschermt uw hardware en data tijdens stroomuitval en spanningspieken. Dankzij LCD-statusindicatoren ziet u in één oogopslag wat de status van de UPS en de voeding is. De APC UPS Pro 550 is een line-interactive UPS en is gemaakt voor zakelijk gebruik.

Lees meer

Eigenschappen APC Power-Saving Back-UPS Pro 550

Uitgangsvermogen capaciteit 390 Watt / 550 VA
Ingangsspanningsbereik 155 tot 282V
Wordt geleverd inclusief accu
3x IEC 320 C13 (Accureserve)
3x IEC 320 C13 (Spanningsbeveiliging)
Overbruggingstijd 3,2 min bij 330 Watt, 24 min bij 100 Watt
Kabellengte 1,16 meter
USB connectiviteit
Afmetingen 215 x 130 x 336 mm (H x B x D)
Nettogewicht 12 kg

Bescherm voordelig uw computersystemen
Met deze line-interactive UPS beschermt u uw computersystemen tegen schadelijke stroomstoten en spanningspieken. De APC Power-Saving Back-UPS Pro 550 levert namelijk een zuivere sinus aan alle aangesloten apparaten. De ingebouwde noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat u bij het uitvallen van de stroom gewoon kunt door werken waardoor belangrijke gegevens niet verloren gaan. Als de spanning wegvalt dan schakelt de UPS om en levert de benodigde stroom aan de aangesloten apparaten.

De APC Power-Saving Back-UPS Pro 550 beschikt over een LCD-statusindicator waarmee u de status van de UPS kan aflezen. Ook is de UPS voorzien van een hoorbaar alarm die een waarschuwing geeft bij een verandering in het stroomverbruik.

De APC Power-Saving Back-UPS Pro 550 voert regelmatig een batterij-zelftest uit waarmee de status van de batterij wordt gecontroleerd. Hierdoor wordt u vroegtijdig geïnformeerd wanneer de batterij aan vervanging toe is. Ook geeft de UPS vroegtijdig een foutanalyse van de accu waardoor tijdig preventief onderhoud mogelijk is.

Accu levensduur
De levensduur van accu van de APC is sterk afhankelijk van het aantal aangesloten apparaten. Hoe meer apparaten er zijn aangesloten, hoe korter de overbruggingstijd. Zo is de bedrijfsduur 4 minuut bij een maximale belasting van 390 Watt, terwijl dit 53 minuten is bij een belasting van 50 Watt. Wanneer de accu bijna leeg is klinkt er een geluidssignaal.

PowerChute beheersoftware
Via de beheersoftware PowerChute is onder andere in te stellen dat de UPS de aangesloten apparatuur de opdracht geeft om uit te schakelen. U kunt zelf aangeven binnen hoeveel tijd dit gebeurt en in welke volgorde de apparaten moeten afsluiten. Zodra de stroomvoorziening weer is hersteld, wordt de apparatuur automatisch weer opgestart. De mogelijkheden van de PowerChute software verschillen echter per model, neem contact op voor meer informatie.


Green mode
De green mode zorgt ervoor dat de UPS automatisch de stroom afsluit van aangesloten apparaten zoals computers die in slaapstand staan. Hierdoor kunt u besparen op het energieverbruik. Zodra de computer weer ontwaakt wordt de stroom weer ingeschakeld.

Inhoud verpakking
  • APC Power-Saving Back-UPS Pro 550
  • USB-kabel
  • CD met software
  • CD met gebruiksaanwijzing
  • Garantiekaart


Sales representative
Vraag het onze expert!
Jurriën Bakelaar
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
APC Premier Partner Logo
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: BR550GI
EAN: 731304266884

Merk: APC

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie