APC Back-UPS 700VA 4x Schuko

noodstroomvoeding, USB


79,00 excl. btw

95,59 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis


APC Back-UPS 700VA 4x Schuko

DE APC Back-UPS 700VA beschermt gevoelige apparatuur tegen stroomuitval en spanningspieken. De UPS levert tijdelijk stroom tijdens een stroomstoring en vangt hoge spanningspieken op. Zo wordt dataverlies of beschadiging aan apparatuur voorkomen. De Back-UPS heeft 4 Schuko aansluitingen.

Lees meer

Eigenschappen APC Back-UPS 700VA

Standalone UPS met 4 Schuko aansluitingen (CEE 7/7P)
Levert tijdelijk stroom bij stroomuitval
Voorkomt dataverlies en defecte hardware
Overbruggingstijd 1,3 min bij 390 Watt, 22 min bij 100 Watt
Nominaal vermogen 390 Watt/700 VA
In- en uitgangsspanning 230 Volt
Wordt geleverd inclusief accu
Waarschuwingssignaal bij bijna lege accu
LED-indicatoren tonen apparaatstatus

Beschermt apparatuur en data
De APC Back-UPS 700VA beschermt gevoelige hardware en data bij problemen in de stroomvoorziening. Het apparaat is voorzien van 4 Schuko stopcontacten waar u bijvoorbeeld uw computer, monitor, router en modem op kunt aansluiten. Wanneer de stroom uitvalt, levert de UPS tijdelijk stroom via de ingebouwde accu. Ook wanneer er sprake is van spanningsschommelingen, piekbelastingen en blikseminslag worden uw apparaten en data beschermd. De APC Back-UPS is in staat dergelijke verstoringen in het stroomnet op te vangen.

PowerChute software
Via de beheersoftware PowerChute is onder andere in te stellen dat de UPS de aangesloten apparatuur de opdracht geeft om uit te schakelen. U kunt zelf aangeven binnen hoeveel tijd dit gebeurt en in welke volgorde de apparaten moeten afsluiten. Zodra de stroomvoorziening weer is hersteld, wordt de apparatuur automatisch weer opgestart. De mogelijkheden van de PowerChute software verschillen echter per model, neem contact op voor meer informatie.

Accu levensduur
Hoe lang de APC Back-UPS 700VA stroom kan leveren is sterk afhankelijk van het aantal aangesloten apparaten en de stroombelasting. Hoe meer apparaten er zijn aangesloten, hoe korter de overbruggingstijd. Zo is de bedrijfsduur 1,3 minuten bij een maximale belasting van 480 Watt, terwijl dit 25 minuten is bij een belasting van 100 Watt. Wanneer de accu bijna leeg is klinkt er een waarschuwingssignaal.

Batterij zelftest
De APC Back-UPS 700VA voert regelmatig een batterij zelftest uit om de status van de batterij te controleren. Indien de batterij aan vervanging toe is wordt u hier direct over geïnformeerd. Ook geeft de UPS een vroegtijdige foutanalyse van de accu zodat u deze op tijd kunt vervangen. Zo bent u ervan verzekerd dat de UPS doet wat hij moet doen wanneer u hem nodig heeft.

LED en audiosignalen
Op de APC Back-UPS zitten LED-indicatoren die informatie geven over de status van het apparaat. Zo kunt u snel zien of het apparaat actief is en of de batterij vervangen dient te worden. Daarnaast laat de APC Back-UPS 700VA geluidssignalen klinken wanneer de het stroomverbruik ineens wijzigt of wanneer er problemen optreden met de batterij.

Inhoud verpakking

  • APC Back-UPS 700VA
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Jurriën Bakelaar
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
APC Premier Partner Logo
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: BX700U-GR
EAN: 731304315780

Merk: APC

Lees meer



Accessoires

APC APCRBC110 Accu

APC APCRBC110 Accu


Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

45,00 excl. btw
54,45 incl. btw
APC Service Pack 01A

APC Service Pack 01A

Extended Warranty 3 jaar


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

39,00 excl. btw
47,19 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen



Wat zijn de afmetingen van het apparaat? Dit in verband met het zoeken van een passende installatiekast.
Hoogte: 20cm, Diepte: 25cm & Breedte: 11,5cm
Kan ik hier 4 PC's op aansluiten en op een verschillend tijdstip een shutdown laten uitvoeren wanneer de UPS geen stroom meer ontvangt ? Ik zie dat de batterij gekoppeld kan worden aan 1 PC met een USB kabel. Doelstelling is dat ook de andere 3 PC's netjes afgesloten worden. Kan dit d.m.v. bijgeleverde software?
U kunt via de USB-poort maximaal 1 apparaat een “Graceful Shutdown” laten uitvoeren. Om 4 pc’s aan te sturen via 1 APC heeft u een variant met netwerkkaart nodig. Verschillende varianten hiervan vindt u hier: https://www.routershop.nl/ups-backup/cid=5662?Netwerkkaart
 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie