APC Back-UPS 700VA 8x Schuko

noodstroomvoeding, USB


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

APC Back-UPS 700VA 8x Schuko

Met de APC Back-UPS ES 700VA 230V verbruiken de aangesloten apparaten minder stroom. Ook levert de APC Back-UPS een noodstroomvoorziening op het moment dat de stroom tijdelijk of voor langere tijd uitvalt. De APC Back-UPS is gemaakt voor thuisgebruik of voor een kantoor aan huis.

Lees meer

Eigenschappen APC Back-UPS ES 700VA 230V

Uitgangsvermogen capaciteit 405 Watt 700 VA
Ingangsspanningsbereik 180 tot 266V
4x Schuko accureserve uitgangsaansluitingen
4x Schuko spanningsbeveiliging uitgangsaansluitingen
Overbruggingstijd 3,7 min bij 405 Watt, 31 min bij 100 Watt
Wordt geleverd inclusief accu
Kabellengte 1,83 meter
Afmetingen 89 x 224 x 311 mm (H x B x D)
Nettogewicht 6,9 kg

Bescherm voordelig uw computersystemen
Met het UPS systeem van APC beschermt u uw computersystemen tegen schadelijke stroomstoten en spanningspieken. De ingebouwde noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat u bij het uitvallen van de stroom gewoon kunt door werken waardoor belangrijke gegevens niet verloren gaan.

De APC Back-UPS ES 700VA 230V beschikt over een hoorbaar alarm die een waarschuwing geeft bij een verandering in het stroomverbruik. Via de LED-statusindicator kunt u de status van de UPS aflezen. Ook is de APC Back-UPS voorzien van een stroomonderbreker met drukknop en een transformatorblok verdeel aansluiting.

Accu levensduur
De levensduur van accu van de APC is sterk afhankelijk van het aantal aangesloten apparaten. Hoe meer apparaten er zijn aangesloten, hoe korter de overbruggingstijd. Zo is de bedrijfsduur 7 minuten bij een maximale belasting van 405 Watt, terwijl dit 65 minuten is bij een belasting van 50 Watt. Wanneer de accu bijna leeg is klinkt er een geluidssignaal.

PowerChute beheersoftware
Via de beheersoftware PowerChute is onder andere in te stellen dat de UPS de aangesloten apparatuur de opdracht geeft om uit te schakelen. U kunt zelf aangeven binnen hoeveel tijd dit gebeurt en in welke volgorde de apparaten moeten afsluiten. Zodra de stroomvoorziening weer is hersteld, wordt de apparatuur automatisch weer opgestart. De mogelijkheden van de PowerChute software verschillen echter per product, neem contact op voor meer informatie.

Inhoud verpakking
  • APC Back-UPS ES 700VA 230V
  • Gebruiksaanwijzing
  • Sjabloon voor wandmontage


Sales representative
Vraag het onze expert!
Jurriën Bakelaar
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
APC Premier Partner Logo
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: BE700G-GR
EAN: 731304271703

Merk: APC

Lees meerReviews


10-06-2018
Zeer luidruchtige UPS niet geschikt voor werk en/of leefomgeving

De UPS is functioneel, maar het continue bromgeluid van de transformator maakt het ongeschikt om te gebruiken in je leefomgeving.
Ik kan deze UPS niet aanraden en ga op zoek naar een alternatief welke je niet hoort.

Veel aansluitingen

Zeer luide transformatorbrom

Beoordeling:
07-01-2019
Frank

Ervaring met deze noodstroomvoorziening is positief, ik pas hem toe in de meterkast waarbij ik mijn router, switch en NAS voorziet van noodstroom.
Hij heeft al 1x zijn dienst mogen bewijzen, waarbij ik blij ben dat mijn bestanden op de NAS bewaard zijn gebleven tijdens stroomuitval.

Ruime overbruggingstijd tegen lage prijs

Relatief compact

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenIk zie dat de UPS een rj45 poort heeft waar "data" bij staat. Betekent dat dat ik hem kan aansluiten op een router voor bediening via het intra of internet?
Wanneer u een APC UPS met het netwerk wilt verbinden voor beheer en gecontroleerd afsluiten, heeft u een variant met netwerkkaart nodig. Dat is bij deze niet het geval. 

APC's met netwerkkaarten vindt u hier.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie