AVM FRITZ!Box 3490

WiFi Modem Router


119,10 excl. btw

144,11 incl. btw

144.11 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

AVM FRITZ!Box 3490

De AVM FRITZ!Box 3490 is geschikt voor iedere internetverbinding en levert hoge draadloze snelheden met een maximum van 1300 Mbps. De modemrouter biedt dual band wireless AC en is dankzij de ingebowude mediaserver zeer geschikt voor het afspelen en streamen van mediabestanden.

Lees meer

Eigenschappen FRITZ!Box 3490

Geschikt voor ADSL2+ en VDSL verbindingen over analoog en ISDN
Dual Band Wireless AC met 1300 Mbps (5GHz) en 450 Mbps (2,4 GHz)
4 x Gigabit LAN aansluiting voor bekabelde aansluiting
2 x USB 3.0 aansluiting voor harde schijven en printers
Mediaserver voor afspelen van films, muziek en foto's in thuisnetwerk
WLAN-toegang voor gasten: de veilige hotspot voor vrienden en bezoekers
Kinderslot voor het internetgebruik met tijdsbudget, black- en whitelist
Virtual Private Network (VPN)-ondersteuning met IPsec
VDSL Vectoring techniek


Hoge snelheid op alle aansluitingen
Met de FRITZ!Box 3490 geniet u van hoge snelheden met uw internetverbinding. De modemrouter is te gebruiken met ADSL, ADSL2+ en VDSL verbindingen en kan snelheden tot 1300 Mbps behalen. Voor stabiele en krachtige communicatie maakt de FRITZ!Box 3490 gebruik van zowel de 2.4 GHz-band (450 Mbps) als de 5 GHz-band (1300 Mbps). Op de FRITZ!Box 3490 zitten verder nog 2 USB 3.0 aansluitingen (voor printers of USB-opslagapparaten) en 4 LAN-poorten voor een bekabelde verbinding met uw computer of laptop.

Vectoring technologie voor nog snellere VDSL
De VDSL-vectoring technologie waar de FRITZ!Box 3490 mee uitgerust is, zorgt voor een enorme boost in de VDSL snelheid. Vectoring is een techniek waarbij het VDSL signaal wordt geoptimaliseerd door de interferentie tussen gebundelde koperkabels te onderdrukken. Als veel abonnees gebruikmaken van de lijn, is er voor iedere verbinding nog steeds een overdracht van meer dan 100 Mbps mogelijk.

Multimediafuncties
De geïntegreerde mediaserver met NAS-verbinding maakt de FRITZ!Box 3490 een echte modemrouter voor films, muziek en foto's. De inhoud van aangesloten USB- en online-opslagmedia wordt automatisch beheerd door de FRITZ!Box 3490 waardoor ze in het hele netwerk toegankelijk zijn. Via uw smartphone en de Fritz!App Media kunt u vervolgens aangeven via welk apparaat een willekeurig mediabestand moet worden afgespeeld.

FRITZ!OS en MyFRITZ!
Het besturingssysteem van de Fritz!Box, genaamd FRITZ!OS, wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe functies zodat u altijd up-to-date bent. Een van de functies is MyFritz!, een personal cloud service waarmee u overal eenvoudig en veilig toegang heeft tot de eigen FRITZ!Box. Alle data die is opgeslagen in het geheugen van uw FRITZ!Box 3490 kan dan op afstand benaderd worden via uw laptop, smartphone of computer, waar u ook bent.

Inhoud verpakking

  • FRITZ!Box 3490 Edition international
  • Externe stroomadapter
  • 4 m DSL-aansluitkabel
  • 1,5 meter LAN-kabel
  • Gedrukte korte handleiding


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 20002709
EAN: 4023125027093

Merk: AVM Fritz

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenKan ik dit modem gebruiken met T-mobile thuis en heeft dit modem dan ook het profile voor T-mobile thuis (VDSL)?
Technisch gezien is het wel mogelijk, maar hou er wel mee rekening dat T-Mobile dit liever niet heeft en dat de klantenservice dan vaak moeilijk doet of zelfs weigert om ondersteuning te geven als er problemen zijn met de internetlijn. De fout wordt dan vaak direct bij de vervangende router gelegd.

Via het forum zijn de benodigde instellingen te vinden: 
https://community.t-mobile.nl/t-mobile-thuis-algemeen-490/dsl-eigen-modem-bij-vdsl-307244

Volgens het volgende artikel zou het geen probleem moeten zijn om deze instellingen te hanteren op de Fritzbox 3490:
https://en.avm.de/service/fritzbox/fritzbox-3490/knowledge-base/publication/show/265_Setting-up-the-FRITZ-Box-for-use-with-another-DSL-modem/

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie