AVM FRITZ!Box 7530

WiFi Modem Router


110,54 excl. btw

133,75 incl. btw

133.75 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

AVM FRITZ!Box 7530

De FRITZ!Box 7530 modem router vormt met zijn uitgebreide functionaliteiten het hart van uw thuisnetwerk. Dit topmodel biedt 802.11ac WiFi met snelheden tot 400 + 866 Mbps, MU-MIMO en VDSL-supervectoring. Ook beschikt de FRITZ!Box 7530 over een volwaardige telefooncentrale.

Lees meer

Eigenschappen FRITZ!Box 7530


Geschikt voor alle ADSL/VDSL-verbindingen
Dual Band 802.11ac WiFi met MU-MIMO
Doorvoersnelheid: 400Mbps (2,4GHz) + 866Mbps (5GHz)
VDSL supervectoring techniek
4x Gigabit LAN, 1x Gigabit WAN
1x USB-aansluiting voor opslagmedia en printer
Telefooncentrale voor IP-telefonie
DECT basis voor 6 losse DECT handsets
VPN-ondersteuning

Hoge snelheid op alle aansluitingen


Met de FRITZ!Box 7530 geniet u van hoge internetsnelheden via ADSL en VDSL. De dual-band modem router werkt op zowel 2.4 GHz als 5 GHz en haalt een daarbij een maximale WiFi-snelheid van 400 + 866 Mbps. Op de FRITZ!Box 7530 vindt u ook 1 USB-poort en 4 LAN-poorten voor een bekabelde verbinding met computers, laptops en andere netwerkapparatuur.

De FRITZ!Box 7530 is voorzien van Multi-User MIMO (MU-MIMO), zodat de router met meerdere apparaten tegelijkertijd kan communiceren. Hierdoor zijn hogere WiFi-snelheden mogelijk en heeft u geen last van haperende video- en muziekbestanden of traag ladende webpagina's.

Mesh WiFi


De FRITZ!Box 7530 ondersteunt Mesh WiFi. Wanneer u gebruikmaakt van meerdere FRITZ! apparaten, vormen deze samen één netwerk met perfecte dekking. Zo kunt u in iedere hoek van uw woning of kantoor profiteren van een perfect WiFi-signaal met maximale snelheden.

VDSL-Supervectoring


Een van de belangrijkste eigenschappen van de FRITZ!Box 7530 is de VDSL-supervectoring technologie, welke zorgt voor een enorme boost in de VDSL-snelheid. Bij de supervectoring 35b techniek wordt het VDSL-signaal geoptimaliseerd door de interferentie tussen gebundelde koperkabels te onderdrukken. Dit verkleint de kans op storingen en zorgt bovendien voor extra bandbreedte. Ook als veel mensen gebruikmaken van de lijn, is er voor iedere DSL-verbinding nog steeds een downloadsnelheid tot 300 Mbps mogelijk.

Ingebouwde telefooncentrale
De FRITZ!Box 7530 is niet alleen een router, hij beschikt ook over een ingebouwde telefooncentrale voor IP-, ISDN- of analoge telefoons. Met de Fritz App Fon kunt u zelfs uw smartphone koppelen aan de router en via de vaste lijn gebruiken. Bovendien geeft de app ook onderweg meldingen over oproepen en voicemails. Het antwoordapparaat en de faxfunctie inclusief doorsturen van e-mails bieden extra comfort.

Uitstekende beveiliging
Uw netwerkapparaten verbindt u veilig met één druk op de WPS-knop. De vooraf ingestelde firewall, filterfuncties en versleutelde verbinding vormen een uitstekende beveiliging tegen indringers. Ook een kinderslot en het beheer van gasttoegang ontbreken niet. Bovendien is het mogelijk om een VPN-verbinding op te zetten waardoor u veilig op afstand kunt inloggen op het netwerk.

FRITZ!OS en MyFRITZ!
Het besturingssysteem van de FRITZ!Box, genaamd FRITZ!OS, wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe functies zodat u altijd up-to-date bent. U benadert FRITZ!OS via uw webbrowser en kunt vervolgens eenvoudig de instellingen van uw router wijzigen. Voor extra gebruiksgemak downloadt u de handige FRITZ!Apps op uw smartphone of tablet. Zo kunt u op afstand toegang krijgen tot uw bestanden, in uw thuisnetwerk telefoneren of een webcam besturen. Alle updates en apps zijn geheel gratis.

Inhoud verpakking

  • FRITZ!Box 7530
  • DSL-kabel (4 meter)
  • LAN-kabel (1,5 meter)
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 20002845
EAN: 4023125028458

Merk: AVM Fritz

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie