AVM FRITZ!Box 7581

WiFi VDSL Bonding Modem


238,03 excl. btw

288,01 incl. btw

Bel voor levertijd

AVM FRITZ!Box 7581

De FRITZ!Box 7581 is een bonding modem router die zorgt voor een snel, veilig en draadloos thuisnetwerk. Naast een privénetwerk kunt u ook een apart gastennetwerk opzetten.

Lees meer

Eigenschappen AVM FRITZ!Box 7581

VDSL modem met vectored bonding en supervectoring
Snel, veilig en draadloos internet
3x3 802.11ac WiFi
2x USB 3.0-poort, 2x a/b-poort
4x Gigabit LAN-poort, 1x Gigabit WAN-poort
Snelheden tot maximaal 1.300 Mbit/s
Telefoon- en mediacentrale in één
Beheer via FRITZ!OS via een browser
Met gratis FRITZ!Apps voor Android en iOS

Snel en draadloos netwerk

Met deze dual-WLAN bonding modem router beschikt u over een snel draadloos netwerk via zowel de 2,4GHz frequentie (450 Mbit/s) als de 5GHz frequentie (tot 1.300 Mbit/s). Bonding en VDSL-supervectoring maken snelheden van 300 Mbit/s en hoger mogelijk. Zo profiteert u van snel internet zonder extra benodigde hardware. Niet alle providers bieden bonding-technologie aan, informeer hiernaar bij uw provider.

Beveiligd (gasten)netwerk

Uw netwerk wordt goed beveiligd met behulp van de individuele netwerksleutel waarover de FRITZ!Box 7581 beschikt. Wilt u een gastennetwerk aanbieden, dan is dat mogelijk zonder dat gasten toegang krijgen tot uw privénetwerk. Het gastennetwerk heeft namelijk een eigen netwerksleutel en netwerknaam, zodat uw eigen gegevens privé blijven.

Telefooncentrale

U sluit op de Fritz!Box 7581 gemakkelijk uw analoge telefoon, fax of draadloze (DECT) IP-telefoon aan. In totaal kunnen 6 draadloze telefoons op de geïntegreerde DECT-basis worden aangemeld. Extra handig zijn het geïntegreerde antwoordapparaat en de faxfunctie, waarbij u de mogelijkheid heeft om een fax of voicemail ook per e-mail te ontvangen.

Mediacentrale

Maak van uw FRITZ!Box een handige mediacentrale. Via de USB 3.0-aansluitingen stelt u muziek, films en foto's beschikbaar voor alle aangesloten apparaten. Zo kunt u van uw favoriete beelden en muziek genieten op het gewenste aangesloten device. Door het WPS-procedé (WiFi-Protected-Setup) verbindt u nieuwe apparaten in een split-second met uw FRITZ!Box 7581. Op beide apparaten drukt u op de WPS- of WLAN-knop en uw apparaat wordt veilig aangemeld.

FRITZ!OS besturingssysteem en FRITZ!Apps

Beheer de FRITZ!Box 7581 eenvoudig met het FRITZ!OS besturingssysteem via uw browser. Het besturingssysteem bevat handige menu's en begrijpelijke wizards. Met de gratis FRITZ!Apps krijgt u zelfs toegang tot uw gegevens terwijl u onderweg bent. Telefoneer bijvoorbeeld met uw smartphone binnen het thuisnetwerk of bestuur een webcam.

Meer over het besturingssysteem FRITZ!OS



Inhoud verpakking

  • FRITZ!Box 7581

  • Stroomadapter

  • LAN-kabel (1,5 m)

  • Y-kabel voor bonding-aansluiting

  • Installatiehandboek


Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 20002735
EAN: 4023125027352

Merk: AVM Fritz

Lees meer



Alternatieven

Zyxel SBG3600-N 4G

Zyxel SBG3600-N 4G

VDSL Bonding Router



Dit product is niet meer leverbaar
Zyxel SBG3500-N VDSL modem

Zyxel SBG3500-N VDSL modem

Analoog Bonding



Dit product is niet meer leverbaar

Reviews


03-06-2020
Top modem

Sinds enkele maanden in bezit van deze modem. Hij werkt erg goed. Ook onze telefoons op aangesloten (gigaset) en werkt ook prima. Ook maken we gebruik van de NAS functie van deze modem. Dit is ook erg makkelijk. Soms bepaalde instellingne wel moeilijk om te vinden, maar gelukkig is bijna alles te vinden op google.
Wij hebben deze FritzBox als vervanging van de experiabox van kpn. Echt stukken beter als de experiabox. Hij is was aan de prijs maar is zeker de moeite waard als je zelf meer wilt instellen in je netwerk.

Makkelijk in gebruik

DECT funties

NAS funtie

Sommige instellingen moeilijk te vinden

Beoordeling:
30-01-2018
Een Fritzbox met positieve eigenschappen en wat problemen

Ik heb gewacht met in gebruik nemen totdat de nieuwe firmware 6.85 uit was. Het modem werkt nu wel zoals verwacht, maar ik moet toegeven dat er best problemen zijn, zeker als ik dat lees op het forum van XS4ALL gebruikers.
Bij installatie van het modem werd ook meteen de laatste firmware opgehaald, en daarna heb ik het modem ingericht. Internet, bellen en TV werken zoals verwacht.
Toch een punt: vorige week (medio januari 2018) wilde mijn smartphone niet meer koppelen, deed de FB1750 repeater niets meer, maar bekabeld werkte alles wel, TV en telefoon ook. Er was één apparaat via de Wifi gekoppeld, de smartphone van mijn vrouw, maar koppelen van de mijn lukte niet.
Het modem even stroomloos gemaakt en weer laten opstarten, waarna alles weer als vanouds werkte.
Vreemd, dat wel.
Overigens nooit problemen met de FritzFon's gehad, doe het altijd. die problemen lijken opgelost. met versie 6.85.

Design

Gebruiksgemak

Interface

Wifi valt na paar maand weg

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragen



Kan ik de Fritzbox 7581 gebruiken ipv een Experiabox v10?
Technisch gezien kan de Fritzbox 7581 wel ingezet worden op een KPN ADSL of VDSL lijn, maar alleen internet zal dan werken. Telefonie en televisie werken alleen via de Experiabox. Daarnaast zal KPN geen technische ondersteuning geven op de internetverbinding bij het gebruik van de Fritzbox, dit is alleen het geval bij het gebruik van de standaard geleverde Experiabox.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie