AVM FRITZ!Repeater 3000

WiFi versterker


€ 135,58 incl. btw

€ 112,05 excl. btw

135.58 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

AVM FRITZ!Repeater 3000

De AVM FRITZ!Repeater 3000 verbetert het signaal van uw WiFi-router aanzienlijk zodat u in iedere kamer een perfecte verbinding heeft. De WiFi-versterker heeft 3 zendeenheden (2x 5GHz en 1x 2,4GHz) en haalt snelheden tot 1733 + 866 + 433 Mbps. De FRITZ!Repeater biedt tevens WiFi Mesh ondersteuning.

Lees meer

Eigenschappen FRITZ!Repeater 3000


WiFi-versterker met Mesh ondersteuning
Tri-band WiFi versterking (2x 5 GHz, 1x 2,4 GHz)
Doorvoersnelheid: 1730+866+400 Mbps
Vind beste locatie met behulp van LED-indicatoren
Compatibel met alle WiFi-routers
2x Gigabit LAN-poorten

Breidt dekking WiFi-netwerk uit


Gebruik de FRITZ!Repeater 3000 om het WiFi-signaal van uw router te versterken. De WiFi-repeater verbetert het bereik en de dekking van het WiFi-netwerk aanzienlijk en maakt daarmee een einde aan dode zones. De ideale oplossing wanneer uw huidige router onvoldoende dekking biedt. De tri-band versterker werkt met 3 zendeenheden (2x 5 GHz en 1x 2,4 GHz) en haalt een daarbij maximale WiFi-snelheden tot 1733 + 866 + 433 Mbps.

WiFi Mesh


De FRITZ!Repeater 3000 maakt gebruik van Mesh WiFi om een perfect dekkend WiFi-netwerk te realiseren. Wanneer u gebruikmaakt van meerdere FRITZ! devices, vormen deze samen één netwerk. De apparaten communiceren onderling met elkaar en optimaliseren de prestaties van alle WiFi-apparaten. Zo geniet u in iedere hoek van uw woning van uitstekende WiFi-prestaties tijdens het streamen, gamen en downloaden.

Ook voor netwerkapparaten zonder WiFi


Ook apparaten zonder WiFi kunnen worden gekoppeld aan het thuisnetwerk. De FRITZ!Repeater 3000 is namelijk voorzien van 2 LAN-aansluitingen. De apparaten kunnen daardoor ook op grotere afstand van uw router worden geplaatst, zonder dat u lange kabels hoeft te leggen.

LED-indicatoren


U plaatst de FRITZ!Repeater 3000 tussen uw router en de locatie waar u beter bereik wilt hebben. De beste resultaten worden behaald wanneer de repeater een sterk signaal ontvangt van de router. Om u te helpen de beste positie te vinden zitten er LED-indicatoren aan de voorkant van het apparaat die de sterkte van het draadloze signaal tonen.

Uitstekende beveiliging
Uw netwerkapparaten verbindt u veilig met één druk op de WPS-knop. De vooraf ingestelde firewall, filterfuncties en versleutelde verbinding vormen een uitstekende beveiliging tegen indringers. Ook een kinderslot en het beheer van gasttoegang ontbreken niet. Bovendien is het mogelijk om een VPN-verbinding op te zetten waardoor u veilig op afstand kunt inloggen op het netwerk.

FRITZ!OS en MyFRITZ!
Het besturingssysteem van de FRITZ!Box, genaamd FRITZ!OS, wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe functies zodat u altijd up-to-date bent. U benadert FRITZ!OS via uw webbrowser en kunt vervolgens eenvoudig de instellingen van uw router wijzigen. Voor extra gebruiksgemak downloadt u de handige FRITZ!Apps op uw smartphone of tablet. Zo kunt u op afstand toegang krijgen tot uw bestanden, in uw thuisnetwerk telefoneren of een webcam besturen. Alle updates en apps zijn geheel gratis.

Inhoud verpakking


  • AVM FRITZ!Repeater 3000

  • Voedingsadapter

  • Netwerkkabel

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 20002888
EAN: 4023125028885

Merk: AVM Fritz

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie