Axis M1145-L

Full HD IP-camera Indoor


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Axis M1145-L

De Axis M1145-L is een betaalbare en compacte bewakingscamera, onder meer geschikt voor restaurants, hotels en kantoren of andere omgevingen waar dag en nacht toezicht nodig is. De indoor camera levert uitstekende beeldkwaliteit in Full HD resolutie.

Lees meer

Eigenschappen Axis M1145-L

2MP sensor, Full HD resolutie met 30fps
Geschikt voor dag & nacht
P-iris lens voor optimale beeldkwaliteit
Opslag op SD-kaart
H.264 en Motion JPEG
Power over Ethernet
Eenvoudige installatie
I/O poort

Bewakingscamera voor binnen
De Axis M1145-L is een professionele beveiligingscamera voor uiteenlopende indoor toepassingen, variërend van retail- tot kantooromgevingen. De Axis M1145-L is uitgerust met een 2 megapixellens en neemt op in HDTV resolutie (1080p, 30 fps). Dankzij de varifocale P-iris lens levert de camera uitstekende beeldkwaliteit met optimale diepteweergave, resolutie, contrast en helderheid.

Uitstekende beeldkwaliteit
Zowel overdag als 's avonds levert de Axis M1145-L uitstekende beeldkwaliteit. Het IR-cut filter zorgt ervoor dat bij zowel veel als weinig omgevingslicht goede opnames worden gemaakt. Daarnaast ondersteunt de camera digitale PTZ (Pan Tilt Zoom) zodat u zich kunt richten op een specifiek gedeelte van het beeld en dit kunt uitvergroten.Camerabeelden opslaan op SD-kaart
Om bandbreedte en opslagruimte te besparen worden de beelden gecomprimeerd naar H.264 of MJPEG formaat. De camerabeelden kunnen direct worden opgeslagen op een SD- kaart of NAS-apparaat zodat u de beelden eenvoudig terug kunt kijken na een verdachte situatie.

Eenvoudige installatie
De Axis M1145-L wordt via de netwerkkabel van stroom voorzien (Power over Ethernet). Dit maakt het aanleggen van stroomkabels overbodig en vereenvoudigt dus de installatie. Met remote zoom en focus is het beeld van de camera op afstand te optimaliseren voor de betreffende situatie. Daarnaast is de Axis M1145-L voorzien van I/O-poorten (1 input en 1 output) om externe apparaten op aan te sluiten, zoals sensoren of een relais.

Inhoud verpakking
  • Axis M1145-L
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lars Jongenelen
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
U krijgt 5 jaar garantie op dit product
Netcamshop is Axis Authorized Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 0591-001
EAN: 7331021043299

Merk: Axis

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie