Axis M2014-E

Bullet HD IP Camera


Dit product is niet meer leverbaar

Axis M2014-E

De Axis M2014-E is een camera van hoge 720p kwaliteit. Deze camera bestaat uit twee delen waardoor het zichtbare deel enkel de lens is. De body is een los apparaat die (bekabeld) tot 8 meter verderop geplaatst kan worden. Ideaal voor binnen en semi-buiten gebruik.

Lees meer

Eigenschappen Axis M2014-E

1MP sensor, 720p resolutie met 30FPS
Stijlvol en functioneel ontwerp
Zeer compact
Axis Corridor Format ondersteuning
Geschikt voor outdoor (IP66)
i/o poort

Omschrijving
Axis M2014-E is een high-performance, compacte bullet-style netwerk camera, ontworpen voor maximale flexibiliteit en installatiegemak. De functionele en compacte vormgeving van de camera maakt hem ideaal voor installaties in winkels, boetieks, hotels en kantooromgevingen.

Eenvoudige en flexibele installatie
De camera heeft een uniek concept bestaande uit een hoofd-unit en een aparte camera-eenheid. Beide kunnen maximaal 8 meter uit elkaar geplaatst worden. Hierdoor is de camera zeer compact en eenvoudig te plaatsen. Bovendien worden de beelden opgeslagen op de hoofd-unit, die eenvoudig ver uit het zicht geplaatst kan worden.Video met uitleg en voorbeelden


In deze video legt Axis de camera en de werking hiervan uit. Daarnaast zijn er stukken voorbeeldvideo's te zien.

i/o poort
De input / output poort kan worden gebruikt voor eenvoudige schakeling aan een alarmcentrale of regeling van een relais of dergelijke. De ingang is ook ideaal, bijvoorbeeld bij gebruik van een PIR-sensor.

Axis Corridor Format
Met deze technologie wordt de cameraoutput automatisch 90 graden gedraaid. Een 720p resolutie video van 1280x720 (16:9), wordt dan een 720x1280 video (9:16). Dit wordt bereikt door dat de cameralens fysiek 90 graden te draaien en vervolgens in de software het beeld weer recht te zetten. Dit is een unieke feature van Axis camera's.
Met deze techniek kan er een veel beter en duidelijker beeld worden gecreëerd van trappenhuizen, gangen, wegen, start-en landingsbanen, tunnels etc. De kwaliteit wordt beter omdat er geen pixels meer verloren gaan van het opnemen van muren of andere loze ruimtes. Hieronder een voorbeeldvideo van de technologie:Edge Storage
Edge Storage maakt het mogelijk om direct op de camera de beelden op te slaan. Dit gaat via een SD/SDHC kaart. Zo is het mogelijk om enkele dagen aan beelden te bewaren.
Het grote voordeel is dat als het netwerk uitvalt, de beelden alsnog opgenomen worden. Dus de camera heeft enkel stroom nodig om te blijven opnemen.

Inhoud verpakking
  • Axis M2014-E HD IP Camera
  • Stroomadapter
  • Montagebeugel
  • Installatie handleiding
  • Installatie en Management Software CD
  • 1x Windows decoder 1-user licentie


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
U krijgt 3 jaar garantie op dit product

Netcamshop is Axis Authorized Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 0549-001
EAN: 7331021004672

Merk: Axis

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie