Axis P1445-LE-3 License Plate Verifier Kit

Compleet kentekenregistratiesysteem (LPR)


949,00 excl. btw

1.148,29 incl. btw

Levertijd 4 tot 7 werkdagen

Axis P1445-LE-3 License Plate Verifier Kit

De Axis P1445-LE-3 License Plate Verifier Kit bestaat uit een Axis IP-camera inclusief Axis License Plate Verifier software. U beschikt met dit pakket over een compleet geautomatiseerd toegangscontrolesysteem voor voertuigen, geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsterrein.

Lees meer

Eigenschappen Axis License Plate Verifier Kit


Compleet toegangssysteem voor voertuigen
Full HD camera met Axis License Plate Verifier software
Registreert kentekens via Axis camera
Verleent toegang op basis van ingestelde kentekens
Maximaal 1000 kentekens in te stellen per 'witte' en 'zwarte' lijst
Houdt logboek bij, inclusief thumbnails
Notificatie bij registratie ongeautoriseerd kenteken
Uit te breiden met Axis Controller A1001

Geautomatiseerd toegangssysteem voor voertuigen


Met Axis License Plate Verifier beschikt u over een geautomatiseerd toegangssysteem voor voertuigen. In minder dan een seconde registreert de applicatie het kenteken dat door de camera wordt vastgelegd. Dit kenteken wordt vervolgens geverifieerd aan de hand een lijst met (on)geautoriseerde kentekens die u zelf heeft samengesteld. Op basis hiervan wordt vervolgens wel of geen toegang verleend aan het betreffende voertuig. Alle verwerkingsprocessen worden uitgevoerd door de camera, wat betekent dat een externe recorder of centrale server niet nodig zijn.Hoe werkt het


Om Axis License Plate Verifier in gebruik te nemen, installeert u de meegeleverde camera en koppelt u deze via de I/O poort aan een relais van bijvoorbeeld een hek of slagboom. Via de software kunt u vervolgens een lijst samenstellen met kentekens waaraan wel of geen automatisch toegang wordt verleend. De camera krijgt automatisch een seintje van de applicatie als er een kenteken wordt geregistreerd. Alle verwerkingsprocessen worden uitgevoerd door de camera, wat betekent dat een externe recorder of centrale server niet nodig zijn.

Logboek en notificaties


Axis License Plate Verifier houdt nauwkeurig een logboek bij inclusief thumbnail afbeeldingen van kentekens, zodat u altijd kunt nagaan welke voertuigen uw terrein zijn opgereden. De applicatie werkt samen met het event management systeem van de camera, zodat u bijvoorbeeld een e-mail notificatie krijgt wanneer een kenteken op de zwarte lijst wordt geregistreerd. Ook kunt u video's direct opslaan op een SD-kaart en live video streamen.

Uit te breiden met extra functies


Wanneer u een Axis A1001 controller (apart verkrijgbaar) toevoegt, is het kentekenregistratiesysteem verder uit te breiden. Zo kunt u extra criteria toevoegen op basis waarvan er wel of geen toegang wordt verleend (zoals datum, tijd en locatie) en meer logdetails opslaan. De Axis A1001 controller is tevens te koppelen aan een kaartlezer. De bijbehorende software (Axis Entry Manager) ondersteunt maximaal 400 kentekens en toegangskaarten. Dankzij de open API kunt u Axis License Plate Verifier tevens integreren met andere software.

Hoogwaardige Full HD camera


Bij de Axis P1445-LE-3 License Plate Verifier Kit ontvangt u de Axis P1445-LE, een hoogwaardige netwerkcamera die geschikt is voor iedere (buiten)omgeving. De IP-camera maakt haarscherpe opnames in Full HD (1080p bij 50/60 fps) en beschikt over technieken als Axis Lightfinder, Axis Forensic WDR en Axis OptimizedIR. Deze optimaliseren het beeld onder iedere lichtomstandigheid zodat u dag en nacht over een nauwkeurige en betrouwbare kentekenregistratie beschikt.

Inhoud verpakking


  • Axis P1445-LE camera met license Plate Verifier software

  • Montagekit

  • Bevestigingsbeugel

  • Axis weather shield

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
U krijgt 3 jaar garantie op dit product
Netcamshop is Axis Authorized Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 01573-001
EAN: 7331021065123

Merk: Axis


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie