Axis P3214-VE Mk II

HD Outdoor Dome Camera


619 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Axis P3214-VE Mk II

De Axis P3214-VE Mk II is een fixed dome camera met varifocale lens en HD resolutie. Deze camera levert dag en nacht uitstekende beelden en is zelfs op afstand te zoomen. De IK10- (vandaalproof) en IP66-certificering (stof- en waterdicht) maken dit een perfecte bewakingscamera voor buiten.

Lees meer

Eigenschappen Axis P3214-VE Mk II

Fixed dome camera met HD resolutie
1,3 megapixelsensor
Horizontale kijkhoek: 92°-33°
Verticale kijkhoek: 49°-20°
H.264 compressie
Varifocale lens, digitale PTZ
Vandaalbestendig (IK10) en weerbestendig (IP66)
Zowel horizontaal als verticaal te bevestigen
Op afstand bestuurbare focus en zoom
Forensic Capture WDR
Geschikt voor binnen en buiten

HD Fixed dome camera
De Axis P3214-VE Mk II is een professionele fixed dome camera voor het beveiligen van indoor of outdoor locaties. De 1,3 megapixel camera levert video's in HD resolutie (720p) en beschikt over een automatische dag en nacht functie. Bevestig de Axis P3214-VE aan het plafond of aan de wand, net wat gewenst is in uw situatie. Deze camera is bijvoorbeeld ideaal voor het bewaken van retailomgevingen of magazijnen.

Vandaal- en weerbestendig
De Axis P3214-VE Mk II dient bestand te zijn tegen invloeden van buiten en is daarom voorzien van een robuuste behuizing met IK10- en IP66-certificering. IK10 houdt in dat de behuizing vandaalproof is en IP66 geeft aan dat de camera tegen stof en water kan. Ideaal dus voor locaties waar een gewone camera te kwetsbaar is.

P-iris lens
De Axis P3214-VE Mk II is voorzien van een P-Iris lens die werkt met hoge precisie. Door de lensopening nauwkeurig af te stemmen zorgt de P-Iris niet alleen voor een hoog contrast, maar ook voor een optimale helderheid, resolutie en scherptediepte. En dat onder iedere lichtomstandigheid.

Op afstand bestuurbare focus en zoom
Via de Axis software kunt elk gewenst moment live meekijken met de beelden van de Axis PP3214-VE Mk II . Merkt u iets verdachts op, dan kunt u de camera zelfs op afstand besturen. Dankzij de varifocale lens is de beeldhoek handmatig te bepalen. Focus op een bepaalde persoon of een bepaald object en gebruik de zoom van deze camera om details dichterbij te halen.

Opslag op SD-kaart
Wilt u de videobeelden lokaal opslaan, maak dan gebruik van een NAS of microSD/SDHC/SDXC-kaart. Zo kunt u de beelden van de Axis P3214-VE Mk II nog op een later tijdstip raadplegen. Om bandbreedte en opslagruimte te besparen comprimeert de Axis P3214-VE camera de bestanden automatisch naar H.264 of MJPEG formaat.

Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 0951-001

Merk: Axis

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen