Axis P3364-V HD IP Camera

6mm Vandal Resistant Fixed Dome


688.49 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Axis P3364-V HD IP Camera

De Axis P3364-V is een indoor vandaalbestendige IP camera met een maximale resolutie van 1280x960 met 30 frames per seconde. Technieken zoals Axis Lightfinder en P-Iris zorgen voor uitstekende beeldkwaliteit in alle omstandigheden.

Lees meer

Eigenschappen P3364-V

1MP sensor, 720p resolutie met 30FPS
Stijlvol en functioneel ontwerp
Lightfinder technologie
Opname op SD kaart
Eenvoudige installatie met remote focus en zoom
Vandaalbestendige behuizing

Omschrijving
De AXIS P3364-V is een 1-megapixel dag en nacht vaste dome netwerkcamera met kwalitatief zeer goede beelden. De camera ondersteunt een maximale resolutie van 1280x960 pixels en levert 30 fps in alle resoluties tot HDTV 720p/1MP. De camera is speciaal ontworpen voor indoor omgevingen waar een discrete en compacte oplossing gevraagd wordt. De camera is vandaalbestendig en kan prima in openbare ruimtes geplaatst worden zoals stations, scholen of ziekenhuizen.

Voorbeeldvideo's
In deze eerste video ziet u de kwaliteit van de camera overdag. In de tweede video ziet u van dezelfde omgeving de beelden in het donker. Duidelijk zichtbaar is de Lightfinder Technologie van Axis waardoor er zelfs nu nog zuivere kleurenbeelden worden gemaakt.

Lightfinder Technologie
Een camera die geschikt is voor nachtopnames levert vaak alleen kleurenbeelden overdag. Als het licht afneemt, schakelt de camera automatisch naar de nachtmodus. Het beeld wordt dan zwart/wit, ook bij gebruik van infraroodverlichting. Om 's ook nachts beelden te kunnen produceren in kleur, heeft Axis Communications de Lightfinder technologie ontwikkeld. De Lightfinder technologie is het resultaat van een zorgvuldige keuze voor sensor en lens. Netwerkcamera's met Lightfinder kunnen daardoor een uitstekende performance neerzetten. De iris-opening is geoptimaliseerd voor meer scherptediepte, een hogere resolutie en hoge lichtgevoeligheid. Zo beschikt u zowel overdag als 's avonds over uitstekende kleurenbeelden.

Hieronder ziet u een voorbeeldvideo van de Lightfinder-techniek in praktijk:Axis Corridor Format
Met deze technologie wordt de camera-output automatisch 90 graden gedraaid. Een 720p resolutie video van 1280x720 (16:9), wordt dan een 720x1280 video (9:16). Dit wordt bereikt door de cameralens fysiek 90 graden te draaien en vervolgens in de software het beeld weer recht te zetten. Dit is een unieke feature van Axis camera's. Met deze techniek kan er een veel beter en duidelijker beeld worden gecreëerd van trappenhuizen, gangen, wegen, start-en landingsbanen, tunnels etc. De kwaliteit wordt beter omdat er geen pixels meer verloren gaan tijdens het opnemen van muren of andere loze ruimtes. Hieronder een voorbeeldvideo van de technologie:Edge Storage
Edge Storage maakt het mogelijk om direct op de camera de beelden op te slaan. Dit gaat via een SD/SDHC kaart. Zo is het mogelijk om enkele dagen aan beelden te bewaren. Het grote voordeel is dat als het netwerk uitvalt, de beelden alsnog opgenomen worden. In dit geval heeft de camera enkel stroom nodig om te blijven opnemen.

Pixel Counter
De Axis P3364-V is voorzien van de unieke pixelteller. Hiermee kan de installateur eenvoudig te controleren of de camera-installatie voldoet aan alle regelgeving of specifieke eisen van de klant. Bijvoorbeeld, het berekenen van de pixel resolutie van het gezicht van een persoon die een deur passeert bewaakt door de camera.

Variant met 12mm lens
Deze camera is ook verkrijgbaar met een 12mm lens. Een 12mm lens zorgt ervoor dat de openingshoek kleiner wordt. Er is dus minder te zien dan met een 6mm lens, maar daar tegenover staat dat het kleinere beeld wel dichterbij gehaald wordt met een 12mm lens. Voor bijvoorbeeld toegangscontrole is vaak een 12mm lens interessanter dan de 6mm lens. Wilt u een groot gebied (bijvoorbeeld een tuin of een warenhuis) volledig in beeld krijgen dan is de 6mm lens weer interessanter. De 12mm variant heeft dezelfde prijs als deze 6mm variant. Neem als u de 12mm lens variant wilt bestellen contact met ons op.

Inhoud verpakking
  • Axis P3364-V HD IP Camera
  • Stroomadapter
  • Montagebeugel
  • Installatiehandleiding
  • Installatie en Management Software CD
  • 1x Windows decoder 1-user licentie


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Installatieservice
U krijgt 3 jaar garantie op dit product

Netcamshop is Axis Authorized Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 0481-001
EAN: 7331021001541

Merk: Axis

Lees meerBundels

Axis P3364-V HD IP Camera
Axis Backbox Montagebeugel

Axis P3364-V Vandal Resistant Fixed Dome HD IP Camera 6mm Lens + Axis Backbox Montagebeugel

Levertijd 4 tot 7 werkdagen
Levertijd 4 tot 7 werkdagen
€ 717,53 incl. btw
€ 593,00 excl. btw

Alternatieven

Panasonic WV-SW355E

Panasonic WV-SW355E

Vandal Resistant Fixed Dome HD IP CameraLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 999,00 incl. btw
€ 825,62 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen