Axis P3707-PE

4x Full HD Panorama Camera


Dit product is niet meer leverbaar

Axis P3707-PE

De Axis P3707-PE is een revolutionaire panoramacamera met 4 ingebouwde varifocale camera's. Deze bieden gezamenlijk een overzicht van 360 graden in uitstekende beeldkwaliteit (3840 x 2880). De camera werkt onder elke lichtconditie en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Lees meer

Eigenschappen Axis P3707-PE

Overzichtscamera met 360 graden bereik
Vier verschillende zoomrichtingen tegelijk mogelijk
Uitstekende beeldkwaliteit (3840 x 2880) met 30 frames per seconde
Werkt onder elke lichtconditie
Ideaal voor op vliegvelden, stations, winkelcentra of educatieve instellingen
Geschikt voor binnen en buiten
Gevoed via Power over Ethernet


Uitstekende overzichtscamera
De Axis P3707-PE is een uitstekende overzichtscamera met 4 varifocale camera's die gezamenlijk een bereik hebben van 360 graden. Met dit model houdt u uitstekend het overzicht. Dankzij de 4 varifocale camera's, is het mogelijk om in 4 verschillende richtingen tegelijk te zoomen. Ideaal om meerdere verdachte situaties of waardevolle objecten in de gaten te houden.

Perfecte beeldkwaliteit
Deze camera biedt perfecte beeldkwaliteit in een hoge resolutie (3840 x 2880 met 30 frames per seconde). De beelden zijn kraakhelder en bevatten veel details. Fijn is dat de Axis P3707-PE werkt onder elke lichtconditie door speciale belichtingstechnologieën. Hierdoor kunt u de camera dag en nacht gebruiken.

Quad view streaming
Natuurlijk wilt u de bewakingsbeelden van de Axis P3707-PE direct kunnen bekijken. Via quad view streaming is dit geen probleem. Bekijk 4 individueel configureerbare streams tegelijk, één voor elke varifocale camera en geniet van Full HD beelden met maximaal 15 frames per seconde of HD video's met een volledige framerate.

Toepassingen
De Axis P3707-PE is ontworpen voor het bewaren van het overzicht op belangrijke locaties. Denk daarbij aan vliegvelden, stations, winkelcentra of educatieve instellingen. De camera is zowel binnen als buiten te gebruiken dankzij de robuuste behuizing, waardoor u ook eenvoudig parkeerplaatsen kunt bewaken met deze camera.

Kostenbesparing
Deze panoramische camera bestaat eigenlijk uit 4 kleine camera's in één. Dit betekent dat u maar één camera hoeft te installeren in plaats van 4. Daarmee is de Axis P3707-PE een kostenbesparende oplossing wanneer u op zoekt bent naar een manier om grote oppervlakten te beveiligen met videosurveillance.

Inhoud verpakking
  • Axis P3707-PE
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lars Jongenelen
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
U krijgt 3 jaar garantie op dit product
Netcamshop is Axis Authorized Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 0815-001

Merk: Axis
Tags: 4K

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie