BenQ X-Sign Manager licentie

1-jarig, Cloudbeheer X-Sign Software


€ 112,53 incl. btw

€ 93,00  excl. btw

112.53 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

BenQ X-Sign Manager licentie

De BenQ X-Sign Software maakt van uw beeldscherm een digital signage display. Ontwerp uw eigen content, beheer het eenvoudig en stem het af op uw organisatie. Met deze 1-jarige X-Sign Manager licentie kunt u de zelfgemaakte content ook op afstand via de Cloud beheren.

Lees meer

Eigenschappen BenQ X-Sign Software en Manager licentie:

Digital signage content creëren
Keuze uit 100 templates, diverse elementen en effecten
Op afstand content managen via de Cloud
Presentaties inplannen

BenQ X-Sign: complete digital signage software

Bij de aanschaf van verschillende modellen BenQ-schermen krijgt u toegang tot de veelzijdige X-Sign software. De software biedt diverse templates waarmee u de mooiste presentaties maakt. Hiermee trekt u de aandacht van klanten en toont u aanbiedingen, een menu of andere belangrijke informatie. Er zijn talloze toepassingen voor digital signage. Als u naast de software ook over deze X-Sign Manager licentie beschikt, kunt u zelfs als u niet in de buurt van de schermen bent de presentaties maken en beheren.Professionele content creëren

De X-Sign software bevat maar liefst 100 verschillende templates, die geschikt zijn voor professionele presentaties in branches zoals retail, gezondheidszorg, zakelijke omgevingen en meer. Er zijn meerdere designelementen om het maken van digital signage content te vergemakkelijken. Het is mogelijk om afbeeldingen en video's van verschillende bestandsformaten toe te voegen en tekst kan als animatie het scherm binnenkomen. Ook kan een scrol-effect worden toegevoegd en behoort het insluiten van een HTML5 webpagina tot de opties.

X-Sign Manager licentie: beheer op afstand

Met een X-Sign Manager licentie kunt u overal ter wereld uw digital signage content beheren. Dit is zeer effectief voor bijvoorbeeld grotere organisaties met diverse locaties. Op het hoofdkantoor van een supermarkt kan bijvoorbeeld de lunch- of dagaanbieding worden gepland, waarna hij in elke vestiging wordt vertoond. Op deze manier hoeft niet in elke winkel een personeelslid zich hiermee bezig te houden en het scheelt extra apparatuur en bijbehorende kosten. Heeft u geen grote organisatie maar bijvoorbeeld één zaak waar u elke dag op een enkel scherm digital signage content wilt afspelen? Dan lijkt beheer via de Cloud wellicht niet noodzakelijk. Maar met een X-Sign Manager licentie kunt u ook gewoon thuis of tijdens een weekje weg presentaties maken en laten afspelen.Presentaties inplannen

Presentaties op het juiste tijdstip omwisselen of elke dag een nieuwe opstarten is met X-Sign software overbodig. U kunt vooraf presentaties maken en deze vervolgens inplannen op een bepaald tijdstip, een bepaalde dag of juist op dagelijkse basis. Toon bijvoorbeeld tijdens het middaguur een lunchaanbieding, laat de salesitems in uw winkel tijdens de gehele actieperiode zien, begin de dag op kantoor met nieuws of sluit de week af met een weekendaanbieding. Door bijvoorbeeld eens per week alle content te maken en in te plannen, heeft u de rest van de week er geen omkijken meer naar.

Bekijk meer over X-Sign SoftwareVraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 110106
EAN: 4718755065750

Merk: BenQ


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp