BlackVue DR650S-1CH

Cloud Dashcam 64GB


253,72 excl. btw

307,00 incl. btw

307.00 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Het geheugen van deze dashcam uitbreiden of vervangen? Dit is enkel mogelijk met een originele BlackVue microSD-kaart.

BlackVue DR650S-1CH

De BlackVue DR650S-1CH is een Full HD dashcam met ingebouwde WiFi en GPS. De opvolger van de DR650GW-1CH beschikt over verbeterde videokwaliteit en biedt 4 opnamefuncties. Via de BlackVue app bekijkt u de beelden waar en wanneer u wilt. Wordt geleverd met 64GB geheugenkaart.

Lees meer

Eigenschappen BlackVue DR650S-1CH

Full HD dashcam
Laag energieverbruik
Verbeterde videokwaliteit (3 bitrates)
Met gratis BlackVue Cloud app
Met GPS en WiFi
4 opnamefuncties
Stembegeleiding voor extra veiligheid
Beelden terugkijken via de BlackVue PC Viewer
Met officiële BlackVue MicroSD-kaart 64GB

Full HD dashcam
De BlackVue DR650S-1CH dashcam is de opvolger van de BlackBue DR650GW-1CH en is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is deze versie volledig functioneel met de cloud service van BlackVue en biedt de BlackVue app nog meer functionaliteiten. Daarnaast is de videokwaliteit van de dashcam verbeterd en zijn er nu 3 bitrates in te stellen.

BlackVue app
Bij deze dashcam hoort de gratis BlackVue app, waarmee u gebruik kunt maken van extra handige functies. Via deze app is het mogelijk om uw camera te lokaliseren, maar ook om live mee te kijken met de dashcam op afstand. Ontdek route- en snelheidsinformatie, communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg communicatie) en kijk opgeslagen video's terug. Waar en wanneer u maar wilt.

Cloud service
Naast de gratis app is de BlackVue DR650S-1CH volledig functioneel met de gratis Cloud Service van BlackVue. De Cloud Service biedt 5GB cloud opslag, 10 min. dagelijkse live view en 100 downloads per maand (1 dashcam per gebruiker). Via de Cloud installeert u ook de nieuwste firmware updates voor uw dashcam.4 opnamefuncties
De BlackVue DR650S-1CH beschikt over 4 opnamefuncties. In de Normale modus neemt de camera continu op en worden beelden automatisch overschreven als het geheugen vol is. In de Event modus daarentegen, worden alleen de momenten voor en tijdens een incident opgenomen. Deze beelden worden beveiligd opgeslagen, zodat ze niet overschreven kunnen worden. U kunt ook handmatig beelden opnemen met de touchknop aan de linkerzijde. Een speciale modus is de Parking modus. In deze stand reageert de camera op beweging en worden er vervolgens beelden opgenomen.

Voeding en parkeerstand
De BlackVue DR650S-1CH wordt standaard gevoed via de sigarettenaansteker in uw voertuig. Een voedingskabel wordt meegeleverd. Wilt u de camera ook beelden laten opnemen wanneer u geparkeerd staat voor langere tijd? Maak dan gebruik van de BlackVue Power Magic Pro voeding om de dashcam voortdurend van stroom te voorzien.

GPS en WiFi
Deze BlackVue dashcam beschikt over GPS en WiFi. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u de locatie en de snelheid van uw voertuig achteraf bekijken in de BlackVue app. WiFi zorgt ervoor dat u live kunt meekijken met de beelden van uw camera's, ook via de app. Daarnaast biedt WiFi de mogelijkheid om beelden direct te delen met derden.BlackVue PC Viewer
Wilt u de beelden of routes terugkijken op uw PC? Dat kan met de BlackVue PC Viewer software. Zie waar u hebt gereden en speur naar bewijsmateriaal in uw dashcambeelden. PC Viewer is te downloaden op de website van BlackVue.

Dashcam kopen, waar let u op?
Wilt u weten waar u op moet letten bij het kopen van een dashcam? Lees alles over dashcams kopen op onze informatiepagina of neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1224.

Inhoud verpakking

  • BlackVue DR650S-1CH dashcam
  • Aansluitkabel
  • Video outputkabel
  • USB readerstick
  • 64GB Micro SD kaart
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: DR650S-1CH 64GB
EAN: 8809352131309

Merk: BlackVue

Lees meerBundels

BlackVue DR650S-1CH
BlackVue Power Magic Pro
Dashcam Installatie op Locatie

BlackVue DR650S-1CH 64GB + Vaste Voeding + Installatie

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
399,56 excl. btw
483,47 incl. btw
2 % bundelkorting

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie