BlackVue DR650S-2CH

Cloud Dashcam 64GB


€ 409,00 incl. btw

€ 299,00 incl. btw

€ 247,11 excl. btw

299 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Het geheugen van deze dashcam uitbreiden of vervangen? Dit is enkel mogelijk met een originele BlackVue microSD-kaart.

BlackVue DR650S-2CH

De BlackVue DR650S-2CH is een professionele dashcam en de opvolger van de populaire DR650GW-2CH. Geniet van Full HD beelden met de frontcamera en HD-kwaliteit met de rearcamera. Kies één van de 4 opnamefuncties en sla de beelden op de 32GB geheugenkaart op.

Lees meer

Eigenschappen BlackVue DR650S-2CH

2-kanaals dashcam
Frontcamera: Full HD, rearcamera: HD
Laag energieverbruik
Verbeterde videokwaliteit (3 bitrates)
Met gratis BlackVue Cloud app
Met GPS en WiFi
4 opnamefuncties
Stembegeleiding voor extra veiligheid
Beelden terugkijken via de BlackVue PC Viewer
Met officiële BlackVue MicroSD-kaart 64GB

2-kanaals dashcam
De BlackVue DR650S-2CH is de opvolger van de populaire DR650GW-2CH. Deze 2-kanaals dashcam is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De achtercamera verbruikt minder energie en is individueel in- en uit te schakelen. Daarnaast is het mogelijk om het beeld van de rearcamera 180 graden te spiegelen en is de videokwaliteit van de dashcam verbeterd.

BlackVue Cloud app
Bij deze dashcam hoort de gratis BlackVue Cloud app. Via deze app is het mogelijk om uw camera te lokaliseren, maar ook om live mee te kijken met de dashcam op afstand. Ontdek route- en snelheidsinformatie, communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg communicatie) en kijk opgeslagen video's terug. Waar en wanneer u maar wilt. Via de Cloud app installeert u ook de nieuwste firmware updates voor uw dashcam.4 opnamefuncties
De BlackVue DR650S-2CH beschikt over 4 opnamefuncties. In de Normale modus wordt er constant opgenomen, waarbij automatisch beelden worden overgeschreven als het geheugen vol is. Dit is niet het geval in de Event modus. In deze modus worden de momenten voor en tijdens een incident of ongeval opgenomen. Deze beelden worden beveiligd opgeslagen, zodat ze niet overschreven kunnen worden. U kunt ook handmatig beelden opnemen met de touchknop aan de linkerzijde. Een speciale modus is de Parking modus. In deze stand reageert de camera op beweging en worden er vervolgens beelden opgenomen.

Voeding en parkeerstand
De BlackVue DR650S-2CH wordt standaard gevoed via de sigarettenaansteker in uw voertuig. Een voedingskabel wordt meegeleverd. Wilt u de camera ook beelden laten opnemen wanneer u geparkeerd staat voor langere tijd? Maak dan gebruik van de BlackVue Power Magic Pro voeding om de dashcam voortdurend van stroom te voorzien.

GPS en WiFi
Deze BlackVue dashcam beschikt over GPS en WiFi. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u de locatie en de snelheid van uw voertuig achteraf bekijken in de BlackVue app. WiFi zorgt ervoor dat u live kunt meekijken met de beelden van uw camera's, ook via de app. Daarnaast biedt WiFi de mogelijkheid om beelden direct te uploaden naar sociale media.BlackVue PC Viewer
Wilt u de beelden of routes terugkijken op uw PC? Dat kan met de BlackVue PC Viewer software. Zie waar u hebt gereden en speur naar bewijsmateriaal in uw dashcambeelden. PC Viewer is te downloaden op de website van BlackVue.

Dashcam kopen, waar let u op?
Wilt u weten waar u op moet letten bij het kopen van een dashcam? Lees alles over dashcams kopen op onze informatiepagina of neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1224.

Inhoud verpakking

  • BlackVue DR650S-2CH dashcam
  • Aansluitkabel
  • Video outputkabel
  • USB readerstick
  • 64GB Micro SD kaart
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: DR650S-2CH 64GB
EAN: 8809352131361

Merk: BlackVue

Lees meerBundels

BlackVue DR650S-2CH
BlackVue Power Magic Pro
Dashcam Installatie op Locatie

BlackVue DR650S-2CH 64GB + Vaste Voeding + Installatie

Uit voorraad leverbaar
Uit voorraad leverbaar
€ 536,99 incl. btw
€ 443,79 excl. btw
2 % bundelkorting

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen