BlackVue DR650S-2CH IR

Cloud Dashcam 128GB


€ 559,00 incl. btw

€ 461,98  excl. btw

559 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Het geheugen van deze dashcam uitbreiden of vervangen? Dit is enkel mogelijk met een originele BlackVue microSD-kaart.

BlackVue DR650S-2CH IR

De BlackVue DR650S-2CH IR is een 2-kanaals dashcam met een frontcamera (Full HD) en een IR achtercamera (HD). De achtercamera is bedoeld voor het filmen van de binnenkant van het voertuig, dus niet voor wat er aan de achterzijde gebeurt. De dashcam wordt geleverd met SD-geheugenkaart van 128GB.

Lees meer

Eigenschappen BlackVue DR650S-2CH IR

Filmt voorzijde en interieur van voertuig
Resolutie frontcamera: Full HD
Resolutie rearcamera: HD met infrarood
Laag energieverbruik
Verbeterde videokwaliteit (3 bitrates)
Met gratis BlackVue Cloud app
Met GPS en WiFi
4 opnamefuncties
Stembegeleiding voor extra veiligheid
Beelden terugkijken via de BlackVue PC Viewer
Met officiële BlackVue MicroSD-kaart 128GB

2-kanaals dashcam met infrarood achtercamera
Op zoek naar een dashcam die niet alleen filmt wat er voor, maar ook achter uw auto gebeurt? De BlackVue DR650S-2CH IR is dan precies wat u nodig heeft. De dual dashcam bestaat uit een Full HD frontcamera voor de voorzijde van uw auto en een HD night vision rearcamera voor de binnenzijde. Doordat de BlackVue DR650-2CH IR ook incidenten binnen uw auto vastlegt, is deze dashcam interessant voor bijvoorbeeld personen- en goederenvervoer. Dankzij de infrarood LEDs heeft u ook in het donker uitstekend beeld.

BlackVue Cloud app
Bij deze dashcam hoort de gratis BlackVue Cloud app. Via deze app is het mogelijk om uw camera te lokaliseren, maar ook om live mee te kijken met de dashcam op afstand. Ontdek route- en snelheidsinformatie, communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg communicatie) en kijk opgeslagen video's terug. Waar en wanneer u maar wilt. Via de Cloud app installeert u ook de nieuwste firmware updates voor uw dashcam.4 opnamefuncties
De BlackVue DR650S-2CH IR beschikt over 4 opnamefuncties. In de Normale modus wordt er constant opgenomen, waarbij automatisch beelden worden overgeschreven als het geheugen vol is. Dit is niet het geval in de Event modus. In deze modus worden de momenten voor en tijdens een incident of ongeval opgenomen. Deze beelden worden beveiligd opgeslagen, zodat ze niet overschreven kunnen worden. U kunt ook handmatig beelden opnemen met de touchknop aan de linkerzijde. Een speciale modus is de Parking modus. In deze stand reageert de camera op beweging en worden er vervolgens beelden opgenomen.

Voeding en parkeerstand
De BlackVue DR650S-2CH IR wordt standaard gevoed via de sigarettenaansteker in uw voertuig. Een voedingskabel wordt meegeleverd. Wilt u de camera ook beelden laten opnemen wanneer u geparkeerd staat voor langere tijd? Maak dan gebruik van de BlackVue Power Magic Pro voeding om de dashcam voortdurend van stroom te voorzien.

GPS en WiFi
Deze BlackVue dashcam beschikt over GPS en WiFi. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u de locatie en de snelheid van uw voertuig achteraf bekijken in de BlackVue app. WiFi zorgt ervoor dat u live kunt meekijken met de beelden van uw camera's, ook via de app. Daarnaast biedt WiFi de mogelijkheid om beelden direct te uploaden naar sociale media.BlackVue PC Viewer
Wilt u de beelden of routes terugkijken op uw PC? Dat kan met de BlackVue PC Viewer software. Zie waar u hebt gereden en speur naar bewijsmateriaal in uw dashcambeelden. PC Viewer is te downloaden op de website van BlackVue.

Dashcam kopen, waar let u op?
Wilt u weten waar u op moet letten bij het kopen van een dashcam? Lees alles over dashcams kopen op onze informatiepagina of neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1224.

Inhoud verpakking

  • BlackVue DR650S-2CH IR dashcam
  • Aansluitkabel
  • Video outputkabel
  • USB readerstick
  • 128GB Micro SD kaart
  • Handleiding


Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: DR650S-2CH IR 128GB

Merk: BlackVue

Lees meerBundels

BlackVue DR650S-2CH IR
Dashcam Installatie op Locatie
BlackVue Power Magic Pro

BlackVue DR650S-2CH IR 128GB + Vaste Voeding + Installatie

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
€ 727,95 incl. btw
€ 601,61 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp