Cardo Scala Rider Packtalk Bold

Bluetooth Helm Headset


295.24 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Cardo Scala Rider Packtalk Bold

Met de Cardo Scala Rider Packtalk Bold Bluetooth headset bent u altijd bereikbaar op de motor. Dankzij de gerenommeerde DMC-technologie voert u moeiteloos gesprekken met maar liefst 15 motorrijders tegelijkertijd. De headset is volledig handsfree en heeft een bereik van maximaal 8 kilometer.

Lees meer

Eigenschappen Cardo Scala Rider Packtalk Bold

Communiceren met maximaal 15 motorrijders tegelijkertijd
Bluetooth en DMC voor naadloze communicatie
Bluetooth-bereik: maximaal 1,6 kilometer
DMC-bereik: maximaal 8 kilometer
Verbind uw smartphone, MP3-speler of GPS via Bluetooth
Volledig handsfree bellen, neem gesprekken aan met uw stem
Ondersteunt Siri en OK Google
Stof- en spatwaterbestendig (IP67)
13 uur spreektijd, 7 dagen stand-by

Moeiteloos communiceren op de motor
Met de Cardo Scala Rider Packtalk Bold communiceert u moeiteloos en veilig op de motor. Bevestig de Bluetooth motorheadset aan uw helm om onderweg gesprekken te kunnen voeren met andere motorrijders. U kunt daarnaast twee Bluetooth apparaten verbinden met de headset, zoals een smartphone en een navigatiesysteem. De Packtalk Bold biedt een uitstekende HD geluidskwaliteit en een spreektijd van maximaal 13 uur.Bluetooth ondersteuning
Wanneer u communiceert via Bluetooth kunnen in totaal negen motorrijders afwisselend met elkaar spreken over een maximale afstand van 1,6 km. Ook een groepsgesprek met vier personen tegelijkertijd (4-weg intercom) is mogelijk. Met de Click-to-Link functie maakt u eenvoudig verbinding andere headsets onderweg. De Cardo Scala Rider Packtalk Bold schakelt automatisch over naar uw smartphone zodra u zich buiten het Bluetooth-bereik bevindt.

DMC technologie
Naast de Bluetooth-functie beschikt de Cardo Scala Rider Packtalk Bold over Dynamic Meshwork Communication (DMC) technologie. Deze technologie is speciaal ontwikkeld door Cardo en maakt het mogelijk om met maximaal 15 motorrijders te communiceren binnen een bereik van maar liefst 8 km. Een ander voordeel ten opzichte van Bluetooth, is dat de verbinding niet tijdelijk wordt onderbroken wanneer één van de motorrijders de groep verlaat of betreedt. Beide technologieën werken vloeiend samen.

Spraakbesturing
De Cardo Scala Rider Packtalk Bold ondersteunt spraakbesturing via VOX, Siri en OK Google zodat u de headset volledig met uw stem kunt bedienen. Wel zo veilig aangezien u dus nooit meer uw hand van het stuur hoeft te halen.

Muziek luisteren
Naar muziek luisteren tijdens een motorrit? Stream muziek via A2DP vanaf uw smartphone of MP3-speler of zet de FM-radio aan. Parallel audio-streaming maakt het mogelijk om tijdens gesprekken naar muziek te blijven luisteren. Zit er een passagier achterop, maak dan gebruik van 'Music Sharing' om samen naar muziek te luisteren wanneer hij/zij ook een Cardo Bluetooth headset draagt.

Cardo Connect app
Met de Cardo Connect voor Android en iOS devices kunt u de headset onderweg naar wens instellen. Start bijvoorbeeld intercom- en telefoongesprekken, speel muziek en radiostations af of stel het geluidsniveau in per audiobron.

Inhoud verpakking

  • Cardo Scala Rider Smartpack Bold headset
  • Draadmicrofoon
  • Schuimrubberen windbeschermers voor microfoon
  • Vochtige doekjes
  • Kussentjes voor om de speakers
  • Klittenbandpleisters
  • Klem voor hybride microfoon
  • Lijmplaat
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SRPT2001
EAN: 0828831841288

Merk: Cardo

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie