Cisco C888-K9 SHDSL Modem


€ 799,85 incl. btw

€ 661,03 excl. btw

799.85 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Cisco C888-K9 SHDSL Modem

De Cisco 888 router is bedoeld voor G.SHDSL (EFM/ATM) verbindingen en beschikt over 4 LAN-poorten, waarvan er 2 Power over Ethernet (802.3af) ondersteunen. De ingebouwde firewall zorgt voor een uitstekende beveiliging van het netwerk, o.a. middels content filtering.

Lees meer

Eigenschappen Cisco 888 Router

Router voor small business
4 LAN poorten, 1 Management poort, 1 USB poort
PoE ondersteuning op 2 LAN poorten
ISDN, SHDSL
IPS firewall, content filtering
Tot 20 VPN-tunnels
Geïntegreerde access points (802.11n)
Rack mountable

Router voor kleine kantoren
In kleine kantooromgevingen is het belangrijk om een stabiele internetverbinding te hebben. Medewerkers moeten snel en efficiënt kunnen werken en ook op het gebied van flexwerken moeten er mogelijkheden zijn. De Cisco 888 router biedt deze mogelijkheden. Deze router met 4 LAN poorten is ideaal voor kleinere kantoren en locaties waar medewerkers ook de mogelijkheid hebben om vanuit huis te werken.

Geïntegreerde managed switch
Deze Cisco router beschikt over een geïntegreerde managed switch met 4 LAN-poorten, waarvan er 2 Power over Ethernet (PoE) ondersteunen. Op deze poorten kunt u bijvoorbeeld VoIP-telefoons of externe access points aansluiten. Uw router wordt hiermee de basis van uw bedrijfsnetwerk.

IPS firewall, content filtering
De Cisco 888 biedt verbeterde veiligheid ten opzichte van zijn voorgangers. Deze router beschikt over een geavanceerde firewall (Intrusion Prevention System) die ervoor zorgt dat schadelijke bestanden buiten uw netwerk worden gehouden. Met content filtering kunt u de beveiligingsopties verder uitbreiden. Blokkeer bepaalde websites, bescherm uw netwerk tegen malware, adware en spyware en verhoog de veiligheid.

Tot 20 VPN-tunnels
Steeds vaker willen werkgevers hun medewerkers de mogelijkheid bieden om thuis te kunnen werken. Maar vanuit huis moeten uw medewerkers natuurlijk wel veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen komen. De Cisco 888 router realiseert dit met maximaal 20 IPsec VPN-tunnels.

Geïntegreerde access points
Voor het verbeteren van het bereik voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers van uw bedrijfsnetwerk, beschikt de Cisco 888 router over geïntegreerde access points. Deze access points ondersteunen de 802.11n WiFi-standaard die gebruik maakt van MIMO (Multiple-input, multiple-output).

Rack mountable
De router, met geïntegreerde managed switch, is de basis van uw bedrijfsnetwerk. Het is dan logisch om het apparaat te plaatsen in de serverruimte. Om dit mogelijk te maken, is de Cisco 888 router rack mountable.

Inhoud verpakking

  • Cisco 888 router
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
KommaGo is Cisco Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: C888-K9
EAN: 882658602153

Merk: Cisco

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen