Cisco ASA 5525-X Firewall


5.999,00 excl. btw

7.258,79 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Let op: voor technische ondersteuning en firmware updates dient u voor dit product een Cisco Smartnet licentie aan te schaffen. 

Cisco ASA 5525-X Firewall

De Cisco ASA5525-X firewall is een uitstekende oplossing voor het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk. De maximale doorvoersnelheid van deze firewall is 2Gbps en de IPS doorvoersnelheid bedraagt 600Mbps.

Lees meer

Eigenschappen ASA5525-X

Doorvoersnelheid: 2Gbps
IPS doorvoersnelheid: 600Mbps
6 Copper Ethernet datapoorten
1 Copper Ethernet managementpoort
VLANs: 200
Application Visibility and Control (AVC)
Web Security Essentials (WSE)
Cisco SIO (real-time beveiliging)
Uitstekende netwerkbeveiliging
2 USB-poorten
Afmetingen: 45x200x362mm


Uitstekende netwerkbeveiliging
De Cisco ASA5525-X firewall biedt uitstekende netwerkbeveiliging voor uw bedrijfsnetwerk. Het apparaat beschikt over de nieuwste technologieën voor optimale controle en veiligheid van uw netwerk. De maximale doorvoersnelheid van deze firewall is maar liefst 2Gbps en de IPS doorvoersnelheid is 600Mbps.

AVC & WSE
Met deze firewall heeft u meer inzicht dan ooit in de activiteiten op uw netwerk. Cisco Application Visibility and Control (AVC) maakt het mogelijk om het specifieke verkeer van toegestane micro-applicaties in de gaten te houden. Cisco Web Security Essentials zorgt ervoor dat internetpagina's en -applicaties met een slechte reputatie automatisch worden geblokkeerd. Zo heeft u optimale controle en veiligheid met de ASA5525-X firewall.

2 USB-poorten voor modems
De Cisco ASA5525-X firewall beschikt over twee USB 2.0 poorten. Via deze poorten kunt u een 3G of 4G USB Modem inpluggen, waardoor u altijd een back-up (failover) voor uw internet heeft. Uiteraard worden ook deze internetverbindingen goed beveiligd door deze Cisco firewall.

VLANs
Met deze firewall kunt u 200 VLANs creëren. VLANs zijn virtuele LAN-verbindingen die het mogelijk maken om diverse netwerken binnen uw bedrijf te scheiden. Elke netwerkverbinding wordt vervolgens apart beveiligd door de firewall. Zonder extra hardware plaatst u als het ware extra firewalls via VLAN.

Cisco SIO
De ASA5525-X firewall van Cisco beschikt over Cisco SIO technologie. Deze technologie informeert u bijna real-time over bedreigingen voor uw netwerk. Daarnaast zorgt Cisco SIO voor pro-actieve bescherming van uw netwerkverbinding. Zo bent u bedreigingen altijd een stap voor.

Inhoud verpakking
  • Cisco ASA5525-X
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
KommaGo is Cisco Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ASA5525-K9
EAN: 882658447181

Merk: Cisco

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie