Cisco SG500-52P 52-Poorts

Managed stackable Gigabit PoE Switch


1312.85 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Cisco SG500-52P 52-Poorts

De Cisco SG500-52P is het fundament van uw zakelijke netwerk. Deze managed switch heeft 52 Gigabit poorten en ondersteunt stacking. Dit laatste betekent dat hij met andere stackable switches als 1 unit te configureren en managen is. U beheert de switch middels een laagdrempelige webbased interface.

Lees meer

Eigenschappen Cisco SG500-52P

Managed switch (layer 3)
52x Gigabit Ethernet poort
48x PoE poort
2x Gigabit SFP combinatie
Switching capaciteit: 120 Gbps
PoE budget: 375W
Stackable switch
Quality of Service ondersteuning
VLAN ondersteuning

52-poorts PoE switch
De Cisco SG500-52P is de ideale switch om uw klein zakelijk netwerk uit te breiden. Met deze switch kunt u bijvoorbeeld computers van personeel verbinden of snel data te verspreiden. De switch is uitgerust met 52 Gigabit Ethernet poorten en 2 Gigabit SFP combopoorten. De capaciteit bedraagt 120 Gbps. De switch beschikt tevens over 48 Power over Ethernet Plus (PoE+) poorten die het mogelijk maken om al uw netwerkapparatuur via een netwerkkabel van stroom te voorzien.

Managed switch
De Cisco SG500-52P is een managed switch, wat betekent dat u volledige controle hebt over uw netwerk. De netwerkinstellingen kunnen worden aangepast middels een laagdrempelig webbased management. Omdat dit een zogenoemde 'layer 3' switch is, beschikt hij ook over routermogelijkheden. Wijs bijvoorbeeld verschillende werkgroepen aan binnen het netwerk, waarbij de router alleen het externe verkeer en de beveiliging oppakt terwijl de switches de interne routing voor hun rekening nemen.

Stackable switch
Bijzonder aan de Cisco SG500-52P is dat deze 'true stacking' ondersteunt. Dit betekent dat hij met andere stackable switches als één unit te configureren en managen is. De switches die op deze manier stacked zijn, hebben één IP-adres. Zodoende kunt u de complexiteit van uw groeiende netwerk verminderen terwijl kosten worden bespaard dankzij gedeelde functionaliteiten zoals Quality of Service (QoS) en VLAN.

QoS en VLAN
Met de QoS-functie kunt u bepaalde data voorrang verlenen boven anderen. Stel bijvoorbeeld in dat een VoIP-gesprek prioriteit krijgt boven het bezoeken van websites. Gesprekken met zakenpartners verlopen dan vloeiend, zonder dat medewerkers die bijvoorbeeld op Facebook zitten bandbreedte 'verspillen'. De Cisco SG500-52P ondersteunt ook VLAN. Dit maakt het mogelijk om een apart gastennetwerk op te zetten met zijn eigen instellingen.

Inhoud verpakking
  • Cisco SG500-52P
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Alles over Power over Ethernet
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SG500-52P
EAN: 882658424748

Merk: Cisco

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie