Cisco SPA514G VoIP telefoon

met Gigabit LAN voor 4 lijnen


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Cisco SPA514G VoIP telefoon

De Cisco SPA514G is een zakelijke gigabit VoIP-telefoon met hoog gebruiksgemak en een uitstekende geluidskwaliteit. De Cisco SPA514G kan 4 gelijktijdige gesprekken aan, heeft een helder verlicht LCD display en wordt standaard gevoed via PoE.

Lees meer

Eigenschappen Cisco SPA514G

4 gelijktijdige gesprekken
Helder LCD display met backlight
2 x Gigabit LAN
Power over Ethernet voeding
Headset aansluiting 2,5 mm

Gigabit VoIP telefoon
De Cisco SPA514G is een zakelijke Gigabit VoIP telefoon die maximaal 4 gelijktijdige gesprekken ondersteunt. Zo kunt u een telefoongesprek tijdelijk onderbreken om met een andere afdeling of een extern telefoonnummer te bellen. Daarnaast beschikt de Cisco SPA514G over standaard telefoonfuncties zoals doorschakelen, wachtstand, mute en een ingebouwde speakerphone.Hoge audiokwaliteit
Dankzij de hoge audiokwaliteit klinken gesprekken helder en bent u perfect te verstaan door uw gesprekspartner. Hierdoor is deze telefoon uitermate geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken op een sales afdeling waar de kwaliteit van een telefoongesprek van groot belang is.

Eenvoudige installatie
De Cisco SPA514G is snel een eenvoudig te installeren. Dankzij de auto-provisioning mogelijkheid kan de Cisco SPA514G een configuratiebestand inlezen en wordt iedere telefoon in het netwerk automatisch geconfigureerd. Uiteraard werkt de Cisco SPA514G met alle gangbare IP PBX systemen zoals Asterisk, Broadsoft en 3CX telefooncentrales.

Aansluitmogelijkheden
Op de Cisco SPA514G zitten twee Gigabit netwerkaansluitingen. Gebruik de eerste aansluiting om een router of switch te koppelen; via de tweede netwerkaansluiting kunt u direct doorlussen naar een PC. Zo hoeft u hiervoor geen aparte netwerkkabel aan te leggen.

Stroomvoorziening via PoE
Met de Power over Ethernet (PoE) functie kunt u de telefoon direct aansluiten op een PoE-switch om de telefoon van stroom en netwerksignaal te voorzien. De Cisco SPA514G werkt met iedere 802.3af gecertificeerde switch. Optioneel is de losse cisco voeding, indien u niet via PoE gaat werken.

Cisco en Ziggo
Cisco telefoons zijn volledig compatibel met Ziggo Zakelijk Hosted bellen. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op de pagina Ziggo Zakelijk Hosted bellen. Meer weten over de compatibiliteit van Cisco met Ziggo, kijk dan op de pagina Voip telefoons Ziggo Zakelijk.

Inhoud verpakking

Cisco SPA514G IP Telefoon
 • SPA514G hoorn
 • Krulsnoer voor hoorn
 • Standaard voor SPA504G
 • UTP netwerkkabel
 • CD-rom met instructies • Sales representative
  Vraag het onze expert!
  Bart Verboom
  Tel: 030 669 1225
  Chat Direct
  KommaGo is Cisco Partner
  Altijd GRATIS verzending
  Binnen de Benelux
  Veilig betalen
  Via iDeal, creditcard en op rekening
  Tevredenheidsgarantie
  30 dagen niet goed, geld terug
  Download
  Handleidingen & bijlagen

  Specificaties

  Artikelnummer: SPA514G
  EAN: 882658481475

  Merk: Cisco

  Lees meer  Reviews


  29-05-2013

  Zeer tevreden met mijn SPA514G telefoons. Wij gebruiken 4 van deze telefoons icm een hosted voip platform. De installatie was voor ons zeer eenvoudig, de telefoons kunnen namelijk op afstand worden geconfigureerd door de provider.

  We zochten een goede maar betaalbare gigabit voip telefoon en de SPA514G was perfect voor ons. Geluidskwaliteit en bediening zijn zoals je mag verwachten van Cisco gewoon goed!

  Er zijn geen pluspunten voor dit product

  Er zijn geen minpunten voor dit product

  Beoordeling:

  Veelgestelde vragen

  Stel hier als eerste een vraag over dit product!  Service

  Contact

  Bestelproces

  Algemene informatie