Cobra MT975C

Vergunningsvrije portofoonset


49 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Cobra MT975C

De Cobra MT975C is de recreatieportofoon bij uitstek. Deze portofoonset bestaat uit twee portofoons, inclusief accu's en lader. De Cobra MT975C heeft 8 gesprekskanalen, een bereik van 2 tot 3 kilometer en beschikt over een babyfoonfunctie.

Lees meer

Eigenschappen Cobra MT975C portofoonset

Ideale recreatieportofoon
8 gesprekskanalen
VOX Handsfree bediening mogelijk
Bereik: 2-3 kilometer
Babyfoon functie
Werkt op accu of batterijen
Vergunningsvrije portofoons


Ideale recreatieportofoon
De Cobra MT975C is de ideale recreatieportofoon. Dit model beschikt over 8 gesprekskanalen en heeft een bereik van 2 tot 3 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden. De Cobra portofoon is bijvoorbeeld ideaal om te kunnen communiceren met uw kind, wanneer hij of zij aan het spelen is en u wilt weten waar.

VOX handsfree bediening mogelijk
De MT975C van Cobra is handsfree te bedienen via de VOX functie (Voice Activated Transmission). Deze portofoon is namelijk in staat om spraak te herkennen, waardoor u handsfree kunt bellen en u dus uw handen vrij heeft. Zo kunt u communiceren en tegelijkertijd doorgaan met uw huidige taak.

Babyfoon functie
Deze portofoon van Cobra beschikt over een babyfoon functie. Leg de portofoon naast uw baby en vervolgens wordt u direct gealarmeerd wanneer er meer dan een paar seconden geluid klinkt in de ruimte van uw baby. Belangrijk om te weten is dat de Cobra MT985C eenzijdig communiceert. U kunt dus geen geluid terugzenden.

Werkt op accu of batterijen
De Cobra MT975C portofoon werkt op zowel batterijen als een accu. De accu is ongeveer 10 uur achter elkaar te gebruiken, waarna het opladen ongeveer 8 uur duurt. De batterijen (penlites) gaan ongeveer 16 uur mee. Uiteraard is de uiteindelijke werktijd van de Cobra portofoon afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.

Inhoud verpakking

  • 2x Cobra MT975C portofoon
  • 2x NiMH accupack
  • Bureaulader met houder
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: Cobra-MT975C
EAN: 028377908224

Merk: Cobra

Lees meerReviews


19-08-2013

Het pakket met oortjes was voor ons heel interessant; helaas is 1 oortje blijven haken en afgebroken, maar dat is onze fout! Heb er nog een oortje bijbesteld ter vervanging. Verder niets dan lof voor deze set.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
19-08-2013

Goedkoop, snel geleverd en werkt direct uit de verpakking

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragenIk zoek een portofoon met babyfoon functie. De babyfoon plaats ik bij ons kind, hoeveel bereik heb ik dan in huis?
De Cobra portofoonset zal doorgaans een bereik kunnen bieden van enkele honderden meters. Het maximale bereik blijft echter sterk afhankelijk van de omgeving. Hoe minder objecten er tussen de portofoons instaan, des te groter zal de reikwijdte zijn.

Doorgaans zal een Cobra portofoonset in de babyfoon stand in ieder geval verder reiken dan een gewone dect babyfoon doet. Een dect babyfoon heeft meestal een bereik van enkele tientallen meters.

Wel moet u er rekening mee houden dat een portofoonset technisch gezien anders werkt. Zo is het belangrijk dat de portofoon dichtbij het kind wordt geplaatst, zodat geluiden van het kind goed kunnen worden opgevangen door de portofoon. De Cobra portofoonset is bijzonder gebruiksvriendelijk en biedt een goede reikwijdte. De set wordt dan ook veelvuldig in thuissituaties en op vakantie gebruikt!

De Cobra MT975 portofoonset is standaard uit voorraad leverbaar! 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp