Cradlepoint MBR1200B


€ 277,09 incl. btw

€ 229,00  excl. btw

277.09 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Cradlepoint MBR1200B

Met de Cradlepoint MBR1200B router zet u snel een draadloos netwerk op in bijvoorbeeld een kleine kantooromgeving, een voertuig of op een tijdelijke locatie. Het apparaat ondersteunt ethernet en 3G/4G met failover zodat u altijd een werkende internetverbinding heeft.

Lees meer

Eigenschappen Cradlepoint MBR1200B

Mobiele 4G breedband router
Single-band WiFi (802.11n)
5 Fast Ethernet WAN/LAN poorten
Fail-over en load balancing
Veilige verbinding met encryptie
64 gelijktijdige apparaten
2 VPN-tunnels

Altijd verbonden
De Cradlepoint MBR1200B is een mobiele breedband router voor bekabelde verbindingen en een 3G/4G modem. De router ondersteunt 802.11n WiFi en kan met maximaal 64 apparaten gelijktijdig verbinding maken. Verder zijn er 5 Gigabit WAN/LAN poorten die u zelf naar wens kunt configureren (maximaal 2 WAN).

Failover en load balancing
Dankzij de automatische failover functie zorgt deze router altijd voor een stabiele verbinding. Mocht de primaire verbinding namelijk wegvallen door een storing, dan schakelt de Cradlepoint MBR1200B moeiteloos over naar 3G of 4G. Is het probleem hersteld, dan schakelt de router automatisch weer terug naar de primaire verbinding. De load balancing functie verdeelt de verbonden apparaten over de verschillende verbindingen als er extra bandbreedte nodig is.

VPN-ondersteuning
Om ook op afstand veilig verbinding te kunnen maken met de Cradlepoint MBR1200B ondersteunt de router VPN. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld vanuit huis of vanaf een andere locatie het netwerk benaderen. De router kan maximaal 2 gelijktijdige VPN-tunnels opzetten.

Beheer via de cloud
Het beheer van de Cradlepoint MBR1200B kan volledig via de Cloud worden gedaan. Hiervoor heeft u wel een Cradlepoint Enterprise Cloud Manager licentie nodig. Het voordeel hiervan is dat u waar dan ook ter wereld uw internetverbinding kunt beheren. Kies zelf welke applicaties zichtbaar zijn en stel deze naar wens in.

Inhoud verpakking

  • Cradlepoint MBR1200B
  • Bekabeling
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
CradlePoint Certified Sales Associate 2018
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MBR1200B

Merk: Cradlepoint

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp