Dell DA200

Externe video-adapter


53,90 excl. btw

65,22 incl. btw

65.22 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Dell DA200

De Dell DA200 Adapter - USB-C naar HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 verbindt uw mobiele computer met een extern beeldscherm met de HDMI- of VGA-uitgang van uw keuze.Deze kleine en compacte adapter vervangt maximaal 3 dongles,waardoor u meer ruimte in uw tas en op uw bureau hebt.

Lees meer

Aansluitingen


  • VGA

  • USB 3.0

  • Netwerk

  • HDMI

Niet langer meerdere adapters nodig


De compacte Dell DA200 adapter - USB-C naar HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 biedt een plug-en-play-oplossing voor het aansluiten van uw laptop of notebook op een extern beeldscherm en andere essentiële apparaten. De adapter is ook uitgerust met een Ethernet-poort,wat betekent dat deze wel drie dongles kan vervangen om ruimte op uw bureau en in uw tas te besparen. Onboard USB 3.0 betekent dat u nog steeds een beschikbare poort hebt om USB-randapparatuur aan te sluiten.

Kies uit de VGA- of HDMI-video-uitgang


Kies een van de beschikbare VGA- en HDMI-poorten om uw mobiele computer aan te sluiten op een externe monitor. De Dell DA200 adapter biedt u de flexibiliteit om een grote verscheidenheid monitoren te gebruiken om uw bureaublad uit te breiden en productief blijven terwijl u meerdere applicaties beheert.

Ethernet-poort voor verbinding met bekabelde netwerken


Met de Dell DA200 adapter - USB-C naar HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 kunt u verbinding maken met bekabelde netwerken via een Ethernet-poort wanneer dat nodig is. Zo kunt u verbinding maken met internet en productief blijven in vrijwel elke omgeving.

Dankzij de USB 3.0-poort kunt u verbinding maken met meer randapparatuur


Met de Dell DA200 adapter kunt u productiviteitsopties toevoegen zonder dat dit ten koste gaat van USB-connectiviteit. Met de ingebouwde USB 3.0-poort kunt u verbinding maken met een aantal randapparaten die dagelijks worden gebruikt,zoals printers,scanners en externe harde schijven.

Inhoud verpakking


  • Dell DA200

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 470-ABRY
EAN: 5397063784516

Merk: Dell

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie