SonicWall TZ400 WiFi


889,00 excl. btw

1.075,69 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen


SonicWall TZ400 WiFi

De SonicWall TZ400 is een professionele firewall met 7 gigabit poorten en een standaard doorvoersnelheid van 1300Mbps. De TZ400 biedt WiFi-ondersteuning (802.11ac), VLAN-ondersteuning en u kunt diverse VPN-tunnels opzetten.

Lees meer

Eigenschappen SonicWall TZ400

7 Gigabit poorten, 1 console poort
WAN/LAN configuratie per poort
Standaard doorvoersnelheid: 1300Mbps
DPI doorvoersnelheid: 900Mbps
WiFi-ondersteuning (802.11ac)
VLAN ondersteuning
Bandwidth Management
Site-to-Site VPN tunnels: 20
SSL-VPN gebruikers: 100

Professionele beveiliging
De SonicWall TZ400 is een uitstekende firewall uit de SonicWall TZ serie. Dit model beschikt over 7 gigabitpoorten en een consolepoort. De TZ400 is ook voorzien van een USB 3.0 aansluiting voor snelle data-overdracht. Verder heeft de SonicWall TZ400 een doorvoersnelheid van 1300Mbps en een DPI througput van 900 Mbps.

WiFi
Deze firewall van SonicWall beschikt ook over WiFi (802.11ac). Hierdoor haalt u niet alleen een uitstekende firewall in huis, maar ook een WiFi-netwerk. Via dit WiFi-netwerk kunt u gebruikers draadloos laten internetten via elk device dat de 802.11ac WiFi-standaard ondersteunt.

Multi-WAN
Met deze firewall kunt u in de webportal van SonicWall per poort bepalen of dit een WAN- of een LAN-poort moet zijn. LAN-poorten gebruikt u voor het interne netwerk, via de WAN-poort maakt u verbinding met het modem. Doordat u zelf het aantal LAN- en WAN-poorten kunt toewijzen, heeft u voor een extra internetverbinding geen nieuwe router nodig, maar kunt u hetzelfde apparaat gebruiken.VLAN ondersteuning
Binnen grote netwerken kan het handig zijn om scheidingen aan te brengen. Hierdoor kunnen medewerkers alleen het voor hun bestemde deel van het netwerk bereiken. Dit is ideaal voor op scholen of op kantoor. De SonicWall TZ400 beschikt over VLAN ondersteuning, waarmee u virtueel netwerken kunt scheiden. Er is hiervoor dus geen extra hardware nodig.

Bandwidth Management
Een belangrijke functie van de SonicWall TZ400 is bandwidth management. U kunt zelf instellen welk deel van de bandbreedte u toewijst aan bijvoorbeeld VoIP bellen, internetten, het streamen van video's enzovoort. Op deze manier bepaalt u zelf welke essentiële functies van uw netwerk altijd in de lucht moeten blijven op hoge snelheid.

VPN-tunnels
Thuiswerken wordt steeds populairder. Gewoon vanuit uw eigen kantoor aan huis inloggen op het bedrijfsnetwerken en u kunt aan de slag. Daarvoor is wel een beveiligde VPN-tunnel nodig. Deze tunnel zorgt ervoor dat u over een beveiligde verbinding vanuit huis in contact staat met het bedrijfsnetwerk. Deze firewall kan maximaal 20 Site-to-Site VPN tunnels opzetten.

Inhoud verpakking
  • SonicWall TZ400
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 01-SSC-0503
EAN: 758479005032

Merk: SonicWall

Lees meerAccessoires

SonicWall Remote Implementation Service

SonicWall Remote Implementation Service

Voor TZ3xx/TZ4xx Series


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

400,00 excl. btw
484,00 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie