SonicWall TZ600 TotalSecure


2.049,00 excl. btw

2.479,29 incl. btw

Levertijd 4 tot 7 werkdagen

SonicWall TZ600 TotalSecure

De SonicWall TZ600 is een professionele firewall met 10 Gigabit poorten die te configureren zijn als WAN of LAN. De DPI doorvoersnelheid bedraagt 500Mbps en u ontvangt TotalSecure.

Lees meer

Eigenschappen SonicWall TZ600
10 Gigabit poorten, 1 console poort
WAN/LAN configuratie per poort
Standaard doorvoersnelheid: 1500Mbps
DPI doorvoersnelheid: 500Mbps
VLAN ondersteuning
Bandwidth Management
Site-to-Site VPN tunnels: 50
SSL-VPN gebruikers: 200
Inclusief TotalSecure

Professionele beveiliging
De SonicWall TZ600 is het krachtigste model uit de nieuwe SonicWall TZ serie. Deze firewall beschikt over maar liefst 10 Gigabit poorten en 1 console poort. De maximale doorvoersnelheid bedraagt 1500Mbps en de DPI doorvoersnelheid is nog altijd 500Mbps. Daarnaast is dit apparaat voorzien van 2 USB 3.0 poorten. De SonicWALL TZ600 biedt professionele bescherming voor uw datanetwerk.

TotalSecure
Met TotalSecure van SonicWall haalt u alles uit uw firewall. Uniek is de RFDPI (Reassembly-Free Deep Packet Inspection) engine. Standaard firewalls scannen alle bestanden via een proxy die langzaam vol loopt. Wanneer een bestand te groot is, of de proxy is vol, worden bestanden toch doorgelaten met de kans op schade voor uw netwerk. SonicWALL firewalls werken op een andere manier. Bij het scannen van bestanden wordt er geen gebruik gemaakt van proxy's en bestaan er geen limieten voor bestandsgrootte. Hierdoor wordt alle content gescand en ook nog eens sneller dan gewone firewalls.Andere opties met Total Secure zijn onder andere Application Control, waarmee u zelf bepaald welke applicaties wel en niet zijn toegestaan, bescherming tegen spyware en malware, content filtering en bi-directionele inspectie.

Multi-WAN
Met deze firewall kunt u in de webportal van SonicWall per poort bepalen of dit een WAN- of een LAN-poort moet zijn. LAN-poorten gebruikt u voor het interne netwerk, via de WAN-poort maakt u verbinding met het modem. Doordat u zelf het aantal LAN- en WAN-poorten kunt toewijzen, heeft u voor een extra internetverbinding geen nieuwe router nodig, maar kunt u hetzelfde apparaat gebruiken.

VLAN ondersteuning
Binnen grote netwerken kan het handig zijn om scheidingen aan te brengen. Hierdoor kunnen medewerkers alleen het voor hun bestemde deel van het netwerk bereiken. Dit is ideaal voor op scholen of op kantoor. De SonicWall TZ600 beschikt over VLAN ondersteuning, waarmee u virtueel netwerken kunt scheiden. Er is hiervoor dus geen extra hardware nodig.Bandwidth Management
Een belangrijke functie van de SonicWall TZ600 is bandwidth management. U kunt zelf instellen welk deel van de bandbreedte u toewijst aan bijvoorbeeld VoIP bellen, internetten, het streamen van video's enzovoort. Op deze manier bepaalt u zelf welke essentiële functies van uw netwerk altijd in de lucht moeten blijven op hoge snelheid.

VPN-tunnels
Thuiswerken wordt steeds populairder. Gewoon vanuit uw eigen kantoor aan huis inloggen op het bedrijfsnetwerken en u kunt aan de slag. Daarvoor is wel een beveiligde VPN-tunnel nodig. Deze tunnel zorgt ervoor dat u over een beveiligde verbinding vanuit huis in contact staat met het bedrijfsnetwerk. Deze firewall kan maximaal 50 Site-to-Site VPN tunnels opzetten.

Inhoud verpakking
  • SonicWall TZ600
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 01-SSC-0219
EAN: 758479002192

Merk: SonicWall

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie