demo - Cardo Scala Rider Packtalk

Bluetooth Helm Headset


223.20 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

demo - Cardo Scala Rider Packtalk

De Cardo Scala Rider Packtalk is een geavanceerde Bluetooth headset voor motorrijders. Deze motorheadset beschikt over Dual DMC en Bluetooth en is geschikt voor groepsgesprekken met 10 motorrijders. De Packtalk heeft een bereik van maximaal 8 kilometer.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen Cardo Scala Rider Packtalk

Communiceren met maximaal 10 motorrijders tegelijkertijd
Bereik maximaal 8 kilometer
Bluetooth en DMC voor naadloze communicatie
Verbind uw smartphone, MP3-speler of GPS via Bluetooth
Volledig handsfree bellen, neem gesprekken aan met uw stem
Stof- en spatwaterbestendig (IP67)
13 uur spreektijd, 7 dagen stand-by

Moeiteloos communiceren op de motor
De Cardo Scala Rider Packtalk is de perfecte headset voor motorrijders in groepsverband. Met deze headset bent u altijd telefonisch bereikbaar op de motor en kunt u handsfree communiceren met maximaal 10 motorrijders. Voor uw veiligheid is de motorheadset is volledig te bedienen met uw stem. Tijdens gesprekken geniet u van uitstekende HD geluidskwaliteit en past het speakervolume zich automatisch aan aan het omgevingsgeluid en de rijsnelheid.

Bluetooth ondersteuning
Bij communicatie via Bluetooth kunnen in totaal negen motorrijders afwisselend met elkaar spreken over een maximale afstand van 1,6 km. Ook een groepsgesprek met vier personen tegelijkertijd (4-weg intercom) is mogelijk. Met de Click-to-Link functie maakt u eenvoudig verbinding andere headsets. Uiteraard is via Bluetooth ook een MP3-speler, GPS of smartphone te koppelen. De headset is in staat om automatisch over te schakelen naar een telefoongesprek zodra u zich buiten het Bluetooth-bereik bevindt.

DMC technologie
Aanvullend op de Bluetooth-functie vindt u op de Cardo Scala Rider Packtalk het door Cardo ontwikkelde Dynamic Meshwork Communication (DMC). Het voordeel van deze technologie ten opzichte van Bluetooth is dat de verbinding niet verstoord wordt wanneer één van de motorrijders de groep verlaat of betreedt. Maximaal 10 motorrijders kunnen tegelijkertijd communiceren binnen dit virtuele netwerk met een bereik tot 8 km.

Muziek luisteren
Stream uw favoriete muziek via A2DP vanaf uw smartphone of MP3-speler of zet de FM-radio aan. Parallel audio-streaming maakt het mogelijk om tijdens gesprekken naar muziek te blijven luisteren. Een ander leuke functie is 'Music Sharing', waarmee u samen met een passagier naar muziek kunt luisteren wanneer hij/zij ook een Cardo Bluetooth headset draagt.

Cardo Smartset app
De Cardo SmartSet app vormt een aanvulling op de bediening van de Packtalk. Met deze gratis app voor Android en iOS devices kunt u de headset aansturen en instellingen beheren. Start bijvoorbeeld intercom- en telefoongesprekken, speel muziek en radiostations af of stel het geluidsniveau in per audiobron.

Inhoud verpakking

  • Cardo Scala Rider Smartpack headset
  • Montagemateriaal
  • Microfoon & oortjes
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-Packtalk Single
EAN: DD-PACKTALK SINGLE

Merk: Cardo


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie