demo - EnGenius ECB350

high power Gigabit LAN access point


72.60 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

demo - EnGenius ECB350

De Engenius ECB350 is een hoogvermogen access point met Gigabit LAN en een zendvermogen tot wel 800mW. Hiermee dekt u eenvoudig uw gehele woning of kantoor met WiFi op een maximale snelheid van wel 300 Mbps.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen Engenius ECB350 access point

WiFi-snelheid tot 300 Mbps dankzij Wireless-N
Gigabit ethernet LAN-aansluiting
800mW (29dBm) zendvermogen op 11g
400mW (26dBm) zendvermogen op 11n
Ondersteuning voor VLAN en PoE
Inclusief 2 afneembare omni-antennes ( RP-SMA )
Nederlandse variant met helpdesk ondersteuning
2 jaar garantie


Sterk 11n access point (800 mW)
Dit access point is èn snel (300Mbps) èn sterk (800mW zendvermogen). Het combineert dus het beste van twee werelden; groot bereik en een hoge throughput. Ideaal om in huis een snel, goed en dekkend draadloos netwerk op te zetten.

Gigabitpoort
De ECB350 beschikt over een Gigabit LAN poort. Dit is gedaan omdat de bedrade aansluiting van het access point niet gelimiteerd is qua datadoorvoersnelheid (draadloos is namelijk een bruto throughput van 300Mbps mogelijk).

Power over Ethernet (PoE)
Dit access point kan desgewenst van stroom worden voorzien via de netwerkkabel, ook wel Power over Ethernet (PoE) genoemd. Dit kan middels PoE-injectoren en PoE-switches die voldoen aan de PoE-norm (IEEE 802.3af). Zo heeft u geen externe voedingsadapter meer nodig om het apparaat van stroom te voorzien. Ga naar de accessoires onderaan de pagina om een PoE-injector mee te bestellen.

Gescheiden netwerken, SSID's
Wilt u meerdere gescheiden draadloze netwerken uitzenden middels dit access point? Dat kan. Dit access point kan zelfs maximaal vier gescheiden netwerken (SSID's cq VLAN's) uitzenden. NB: U dient die SSID's op routerniveau te benoemen.Montagemogelijkheden
Alle indoor access points van Engenius zijn voorzien van twee uitsparingen voor gemakkelijke (muur)montage, waardoor de access points door iedereen op elke plek gemonteerd kunnen worden. Plaats het access point eenvoudig op de meest geschikte locatie voor uw situatie.

Nederlands model
Wij verkopen uitsluitend het Nederlandse model waarbij de officiële stroomadapter wordt bijgeleverd en u gebruik kunt maken van de Nederlandse helpdesk voor installatiehulp. Op dit Nederlandse model zit ook 2 jaar garantie.

Inhoud verpakking

  • Engenius ECB350 access point
  • Voedingsadapter
  • Netwerkkabel
  • 2x afneembare antennes
  • Handleiding op CD-ROM


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: dd-ECB350
EAN: DD-ECB350

Merk: EnGenius

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenIk wil de EnGenius ECB350 gebruiken met PoE. Aan welke specificaties moet een PoE-injector voldoen en welke PoE-injector is dan geschikt?
Elke 802.3af compatible PoE injector zal werken, maar doordat de EnGenius ECB350 beschikt over een gigabit aansluiting, wordt een gigabit variant wel aangeraden. Bij een 10/100 Fast Ethernet 802.3af injector zal de snelheid namelijk tot 100mbp/s beperkt worden. Momenteel is de TP-Link TL-POE150S de meest voordelige 802.3af gigabit PoE injector.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie