demo - EZ hotspot extender v3


127.05 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

demo - EZ hotspot extender v3

Deze EnGenius EZ Hotspot extender is ideaal voor de gebruiker die meerdere apparaten wil voorzien van internet via een WiFi hotspot. Ideaal voor WiFi op campings, in havens en op bungalowparken.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen EnGenius EZ Hotspot Extender v3
Versterk eenvoudig WiFi hotspots
Werkt ook met Ziggo en KPN hotspots
Outdoor behuizing en 2 externe antennes
Hoog zendvermogen van 400mW (26 dBm)
WiFi snelheid tot 300 Mbps
Eenvoudige montage en installatie

WiFi hotspot versterker met hoog zendvermogen
Zit u op de camping en wilt u meerdere apparaten zoals tablets, smartphones en laptops gebruik laten maken van een WiFi hotspot? Dan is deze WiFi hotspot versterker de ideale keuze.

Deze versterker pikt het draadloze signaal van een hotspot op en versterkt het signaal zodat u de verbinding kunt delen met meerdere apparaten en zo uw eigen WiFi netwerk creëert. Uniek aan deze WiFi versterker is het hoge zendvermogen van 400mW en de mogelijkheid om ook KPN en Ziggo hotspots te ontvangen of versterken.

Outdoor behuizing en aansluiting
De outdoor behuizing voldoet aan de IP65 normering zodat u de unit het gehele jaar buiten kunt laten hangen. De twee LAN-aansluitingen geven u de mogelijkheid om bekabeld een computer aan te sluiten en een eventuele 2e unit door te lussen.

Om de EZ hotspot van voeding te voorzien dient u de bijgeleverde Power over Ethernet injector te gebruiken. Met behulp van een netwerkkabel (niet meegeleverd) kunt u de EZ Hotspot Extender op de PoE-injector aansluiten om hem te voeden.

De twee externe antennes zorgen voor een nog betere ontvangst en kunnen beide vervangen worden voor sterkere antennes. Dit geeft u de mogelijkheid om een sterkere WiFi-antenne te plaatsen om hotspots van grotere afstand te kunnen ontvangen.

Aanmelden op WiFi hotspots
Maakt u verbinding met een hotspot portal waarbij een ticketsysteem actief is? Deze EnGenius hotspot versterker kan zich hierop aanmelden zodat u met slechts 1 account toch meerdere apparaten kunt verbinden met de hotspot. Zo hoeft u niet per apparaat een aparte inlogcode te gebruiken.

Het versterkte signaal van de hotspot kunt u een eigen netwerknaam (SSID) geven met beveiliging. Zo heeft u dus een eigen WiFi netwerk voor al uw apparaten.

Inhoud verpakkingAfmetingen

  • Dikte: 3,5 cm (3,0cm behuizing + 0,5cm ophangmechanisme)
  • Lengte: 18,8 cm
  • Breedte: 10,0 cm
  • Antenne: 19,5 cm


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-ENS202-EZ
EAN: DD-ENS202-EZ

Merk: EnGenius

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenKan deze rechtstreeks op een USB aansluiting of moet een hub/switch tussen?
Een WiFi extender/versterker/repeater (zoals de EZ Hotspot Extender v3) versterkt het signaal draadloos en wordt daarom primair draadloos gebruikt, dit vereist daarom geen bekabelde verbinding. Er zit wel een LAN poort op het product waardoor u deze via de netwerkpoort op een bekabelde client (laptop, computer, camera, etc) of netwerkswitch kunt aansluiten.

USB is helaas geen optie, daarvoor dient u een WiFi USB adapter te gebruiken (zoals de ALFA AWUS036NHRv2).

Het voordeel van een WiFi extender is tevens dat deze het signaal versterkt voor meerdere clients en dat dit ook werkt op clients die alleen draadloos werken (zoals de meeste smartphones en tablets). Een WiFi USB adapter zorgt alleen voor betere WiFi ontvangst op de PC of laptop waarop de WiFi USB adapter is aangesloten, maar dit is wel een goedkopere optie dan een versterker.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie