demo - Xclaim Xi-3

Wireless-AC Indoor Access Point


€ 211,75 incl. btw

€ 175,00  excl. btw

211.75 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, donderdag in huis

demo - Xclaim Xi-3

Het Xclaim Xi-3 access point haalt WiFi-snelheden tot 1.167Mbps. Dit razendsnelle access point is uitstekend geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven en biedt capaciteit voor 100 gebruikers. Beheer en configureer de Xclaim Xi-3 via de Xclaim Cloudmanager of de Xclaim Harmony app.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen Xclaim Xi-3

802.11ac access point
Gelijktijdig dual-band 2.4 GHz + 5 GHz
WiFi-snelheid tot 1167Mbps
Beheer via Xclaim Cloudmanager of app
Harmony app voor iOS en Android
Omnidirectioneel bereik
Tot 100 gebruikers en 4 SSID's
Power over Ethernet (802.3af)
Single Hop Mesh
1 Gigabit LAN-poort

WiFi-oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven
Het Xclaim Xi-3 802.11ac access point is de oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan razendsnel draadloos internet. Het dual-band access point werkt gelijktijdig op 2.4 GHz en 5 GHz en zorgt voor een betrouwbaar en stabiel netwerk met WiFi-snelheden tot 1,1Gbps. Dankzij het hoge zendvermogen zal uw smartphone, tablet of laptop moeiteloos het WiFi-signaal oppikken. De Xclaim Xi-3 biedt capaciteit voor 100 gebruikers.Beheer via Cloud of app
De Xclaim Xi-3 is eenvoudig te beheren en configureren met de Xclaim Cloudmanager of de Xclaim Harmony app (alleen basisfuncties). Doordat u het Xclaim access point gewoon via de Cloud kunt benaderen, is beheer op afstand mogelijk. Dit maakt het access point ook geschikt voor bedrijven die geen eigen IT-afdeling hebben. Maakt u gebruik van meerdere Xclaim access points, dan kunt u alle apparaten centraal beheren. De Xclaim Cloudmanager en Harmony app zijn gratis te downloaden en te gebruiken.Maximaal 4 WiFi-netwerken op één access point
U kunt maximaal vier verschillende WiFi-netwerken (SSID's) aanmaken op het Xclaim Xi-3 access point, elk voorzien van een eigen netwerknaam en wachtwoord. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld aparte netwerken creëren voor medewerkers en gasten.

Single Hop Mesh
Dit access point van Xclaim ondersteunt Single Hop Mesh. Dit betreft een 1-op-1 verbinding waarbij u een draadloze unit draadloos kunt koppelen aan een bekabelde unit, zonder dat er signaalverlies optreedt. Vrij zicht wordt hierbij wel geadviseerd. Bekijk de Xclaim Single Hop Mesh brochure voor meer informatie over deze techniek.

Configuratie van uw Xclaim access point
U kunt de configuratie van uw Xclaim access point eenvoudig zelf uitvoeren, maar u kunt dit ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wanneer u de configuratieservice bijbestelt, zal één van onze productexperts de configuratie van uw access point voltooien. Hij maakt voor u een account aan voor de Cloud en stelt het WiFi-netwerk en de WiFi-beveiliging in. Het enige wat u daarna nog hoeft te doen is het Xclaim access point uitpakken en aansluiten en hij is klaar voor gebruik.

Inhoud verpakking

  • Xclaim Xi-3
  • PoE injector
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Marco Slagmolen
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-AP-Xi-3-WW00
EAN: DD-AP-XI-3-WW00

Merk: Xclaim

Lees meerReviews


16-09-2016
Super

Prima ding en goede ondersteuning als je er even niet uitkomt

makkelijk

mooi uiterlijk

geen NL gebruiksaanwijzing

Beoordeling:

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp