Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Devolo dLAN 550 Duo+

Starterkit

Devolo dLAN 550 Duo+
Starterkit

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.58/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Wij leveren uitsluitend Nederlandse powerline adapters. Deze adapters passen niet op Belgische
(type E) stopcontacten.

Internet via het stopcontact zonder ingewikkelde installatie is mogelijk met deze Devolo dLAN 550 Duo+ starter kit. Deze set bestaat uit 2 Devolo powerline homeplug-adapters die met een snelheid van 500 Mbps uw stopcontacten omtoveren tot netwerkaansluitingen.

Eigenschappen Devolo dLAN 550 Duo+ Starter Kit

Ideale starterkit voor uw thuisnetwerk
Snelle verbinding tot 500 Mbps
Twee geïntegreerde LAN-aansluitingen
Geïntegreerd stopcontact
Te combineren met andere Devolo adapters
Range+ technologie

De perfecte set om mee te starten
Met deze starterkit kunt u direct aan de slag en heeft u binnen enkele seconden een internetsignaal via uw stopcontact. U sluit één adapter direct aan op een vrije netwerkaansluiting van uw modem of router en steekt de adapter in het stopcontact. Op de andere adapter kunt u vervolgens 2 apparaten in een andere kamer (bijv. een computer en een smart-tv) aansluiten. Zonder verdere installatie zijn deze apparaten verbonden met het netwerk, met een maximale snelheid van 500 Mbps.

Flexibele adapters
De adapters van de Devolo dLAN 550 Duo+ starterkit zijn te combineren met alle adapters van de Devolo dLAN 200/500/650-serie. Het handige ingebouwde stopcontact zorgt ervoor dat geen enkele stroomaansluiting verloren gaat. Zie de afbeelding hieronder voor een schematische weergave van de oplossing:

Range+ technologie
De Devolo dLAN 550 Duo+ adapters zijn uitgerust met de Range+ techniek. Deze techniek gebruikt de aardleiding van het stopcontact zodat de verbinding over 3 draden loopt. Dankzij deze techniek kan het netwerksignaal grotere afstanden overbruggen en vinden er minder storingen plaats die de snelheid en de kwaliteit van het signaal kunnen beïnvloeden.

Let op
Wij leveren uitsluitend de Nederlandse Devolo adapters. Deze adapters passen niet op (Belgische) type E stopcontacten.

Inhoud verpakking
  • 2x Devolo dLAN 550 Duo+ adapter
  • Ethernetkabel
  • Handleiding

Specificaties

Merk devolo
Artikelnummer D9301
EAN 4250059693012
Aantal plugs 2
Snelheid Powerline 500 Mbps
Geïntegreerd stopcontact Ja
WiFi Nee
Snelheid WiFi n.v.t.
Aantal LAN poorten 2
Snelheid LAN 100 Mbps
Contact

Vraag het onze expert!

Max Sneep

030 669 1222
E-mail

Reviews

4.5

van de 5

2 reviews

5 sterren0
4 sterren2
3 sterren0
2 sterren0
1 ster0

Dit product beoordelen?

Jiri

05-09-2016

Prima!

Ik speel graag online games, en heb daarvoor een snelle en stabiele internetverbinding nodig. Mijn pc staat op zolder, dus WiFi is geen optie en een kabel trekken is veel werk. Na een telefoontje met een adviseur van KommaGo, die me erg vriendelijk en behulpzaam te woord stond, ben ik uitgekomen op dit product van Devolo. Een kind kan de was doen, zo simpel is het systeem. En nu kan ik zónder kabel toch een bekabelde snelheid ontvangen op zolder. Wat ik wel een nadeel vind, is dat het apparaat wat je in het stopcontact steekt dusdanig groot is, dat er nauwelijks nog een stekker naast past (mocht je twee stopcontacten naast elkaar hebben). Maar als dat alles is... Kortom, een topproduct met topservice!

bas Kesselaer

09-01-2016

Super snel internet op zolder

Uiteraard na de snelle levering van KommaGo de devolo geinstaleerd, BInnen 5 minuten 300 MB/s internet op zolder. In een nieuwbouw huis valt de doordringbaar heid van wifi(Helemaal 5GHZ) enorm tegen. Met deze oplossing is dat verleden tijd. Een klant van mij is ook opzoek naar deze oplossing maar deze kan ik aanbevelen

Veelgestelde vragen

Het verbruik van de dLAN® 550 duo+ is als volgt:
Maximum W/A: 3.1 W
Typical W/A: 2.6 W
Stand-By W/A: 0.6 W

 
Met een tussenliggend stekkerblok/verlengsnoer treed er een verlies op in de verbinding tussen de adapter en het elektriciteitsnetwerk.
Het tussenliggende stekkerblok of verlengsnoer beperkt de adapter om direct in het elektriciteitsnetwerk opgenomen te worden en zorgt op deze manier voor instabiliteit en een verlies in het uiteindelijke rendement en koppeling met overige adapters in uw woning.