Devolo dLAN 550 WiFi

Network Kit


149,00 excl. btw

180,29 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Wij leveren uitsluitend Nederlandse powerline adapters. Deze adapters passen niet op Belgische
(type E) stopcontacten.

Devolo dLAN 550 WiFi

Zoekt u een oplossing om het WiFi-bereik in uw huis te verbeteren? De Devolo dLAN 550 WiFi zorgt via het stroomnet direct voor een snelle internetverbinding met een groter bereik. U steekt de adapters in het stopcontact en geniet in iedere hoek van uw woning van uitstekende WiFi-ontvangst.

Lees meer

Eigenschappen Devolo dLAN 550 WiFi Network Kit
Optimaal WiFi via het stopcontact
Wireless-N snelheden tot 300 Mbps
Adapters met geïntegreerde LAN-aansluiting
Geïntegreerd stopcontact
Te combineren met andere Devolo adapters
Range+ en WiFi Move technologie
Beheer via Mydevolo app (iOS en Android)

WiFi via het stroomnet
Met de Devolo dLAN 550 WiFi network kit geniet van een uitstekend WiFi-signaal door het hele huis, gewoon via het stopcontact. U hoeft slechts één van de adapters met uw router te verbinden. De compacte adapters creëren vervolgens een krachtige verbinding met een snelheid tot 300 Mbps. Op de adapters zijn ook LAN-poorten aanwezig zodat u bekabeld apparatuur (bijvoorbeeld een smart tv of gameconsole) kunt aansluiten met een verbinding tot 500 Mbps.

Range + technologie
Deze technologie is speciaal ontwikkeld door Devolo en zorgt voor een optimale netwerkverbinding. Bij Range+ wordt niet alleen de aardedraad gebruikt voor gegevenstransmissie, ook het datasignaal wordt optimaal op de stroomleiding gezet. Zo wordt niet alleen een hogere overdracht gerealiseerd, maar ook een groter bereik behaald.

WiFi Move Technologie
Maakt u gebruik van meerdere adapters, dan zorgt de WiFi Move Technologie ervoor dat al deze adapters met elkaar verbonden zijn en één groot WiFi-netwerk vormen. U kunt u met uw mobiele apparaten door het hele huis lopen zonder dat u bereik verliest. Netwerkapparaten zoals smartphones, tablets of laptops worden namelijk automatisch verbonden met de dichtstbijzijnde zender.

Mydevolo app
Via de Mydevolo app kunt u de dLAN 550 WiFi adapters benaderen en instellingen wijzigen. Zo kunt u eenvoudig het netwerk beheren, ook als u niet thuis bent. Instellingen met betrekking tot kinderslot, gasttoegang en tijdschema's behoren tot de mogelijkheden.

Let op
Wij leveren uitsluitend de Nederlandse Devolo adapters. Deze adapters passen niet op (Belgische) type E stopcontacten.

Inhoud verpakking
  • Devolo dLAN 550 WiFi Network Kit
  • Ethernetkabel
  • Installatieflyer


Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: D9643
EAN: 4250059696433

Merk: devolo

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenAls we op vakantie zijn met de camper of caravan, kan ik dan dit product ook gebruiken? Of moet je perse bij de router ook iets wegzetten?
Nee, powerline systemen werken altijd met 1 basisunit die bekabeld is aangesloten en naast dat er maar 1 powerline systeem per stroomomgeving mag zijn, moeten de units ook gekoppeld worden. Dit is daarom alleen mogelijk op een camping als u de beheerder bent.

Echter zelfs voor een campingbeheerder zou een powerline systeem niet aan te raden zijn, want hoe groter het stroomnet hoe groter de kans op problemen is en hoe meer stroom er verbruikt wordt, hoe beperkter de prestaties zullen zijn. Powerline is daarom voornamelijk geschikt voor kleine omgevingen, zoals thuissituaties of wellicht een kleine (niet gedeelde) MKB omgeving.

Als u op zoek bent naar een manier om een betere WiFi verbinding binnen in de camper of caravan te krijgen dan zouden wij eerder een WIFi hotspot versterker of 3G/4G router aanraden. Bij de WiFI hotspot extender versterkt u dan het bestaande camping netwerk van buiten naar binnen, daarvoor zou de EZ Hotspot Extender v4 een goede keuze kunnen zijn. Bij een 3G/4G modemrouter dient u een 3G/4G data abonnement af sluiten bij een mobiele provider zoals KPN, T-Mobile of Tele2 en dit kan de 3G/4G modemrouter dan omzetten naar WiFi. Hierdoor bent u niet afhankelijk van het WiFi campingnetwerk.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie