DrayTek Business Bundel

met router, switch en access point


497,00 excl. btw

601,37 incl. btw

601.37 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

DrayTek Business Bundel

Met deze zakelijke combibundel van DrayTek legt u de perfecte basis voor uw bedrijfsnetwerk. De bundel bestaat uit een DrayTek 2926 router, een DrayTek Vigor switch 1092 en een DrayTek VigorAP 903 access point.

Lees meer

Eigenschappen Draytek Business Bundel


Startbundel voor het MKB
Zet compleet netwerk op met router, access point en switch
Dual-Wan Gigabit router voor 2 internetverbindingen
802.11ac Wave 2 access point zorg voor uitstekend WiFi-signaal
Switch met 8 Gigabitpoorten en 2 SFP-poorten
Ingebouwde firewall voor optimale netwerkbeveiliging
Netwerk centraal te beheren

DrayTek Vigor 2926: Dual-WAN Gigabit Router


Met de DrayTek Vigor 2926 beschikt u over een zeer betrouwbare dual-WAN router met een groot aantal mogelijkheden, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. De V2926 heeft 2 Gigabit WAN-poorten zodat u twee internetverbindingen kunt aansluiten. Mochten er problemen optreden op het ene netwerk, dan is er altijd een back-up verbinding beschikbaar. Verder zijn er 4 Gigabit LAN-poorten en 2 USB-poorten met 4G/3G ondersteuning. Door integratie van multiple LAN-subnetten kunnen acht gescheiden LAN-netwerken worden gecreëerd. De router is een ideaal centraal verdeelpunt en vormt de perfecte keuze voor alle internet- en netwerkbehoeftes binnen vrijwel iedere organisatie.

Ingebouwde firewall
De DrayTek Vigor 2926 beschikt over een krachtige en veelzijdige firewall voor een optimale beveiliging van het netwerk. Aan de hand van regels kan de firewall de communicatie van en naar een netwerk blokkeren of juist toestaan. Per IP-adres, poortnummer en protocol zijn de instellingen aan te passen. Ook zijn de instellingen toepaspaar op inkomende VPN-verbindingen. De ingebouwde firewall is voorzien van Stateful Packet Inspection (SPI) en ondersteunt configuratieopties als Port redirection, DMZ host en open ports.

Centraal management
Het netwerk is centraal te beheren via de gebruikersinterface van de DrayTek 2926 router. Zo kunt u eenvoudig instellingen wijzigen voor zowel de switch als het access point. Mocht u het netwerk in de toekomst uitbreiden met extra apparatuur, dan kunt u de bestaande instellingen automatisch doorvoeren naar de nieuwe units. Ook het installeren van nieuwe firmware doet u via één handeling in de router.

DrayTek VigorAP 903 access point


Het DrayTek VigorAP 903 access point is verantwoordelijk voor het WiFi-signaal van het netwerk. De VigorAP 903 is een Wave 2 (MU-MIMO) access point, wat betekent dat meerdere apparaten tegelijk bediend kunnen worden. Gebruikers profiteren daardoor van een uiterst snelle en efficiente verbinding op hun mobiele devices. Voor bekabelde apparaten zijn er 5 LAN-poorten verdeeld over twee segmenten (4 LAN-poorten in segment A en 1 LAN-poort in segment B), zodat u twee gescheiden VLAN-groepen kunt aanmaken. Eén van de LAN-poorten in segment A biedt tevens PoE-ondersteuning. Zo kan het access point worden voorzien van stroom via een Ethernetkabel en bent u niet afhankelijk van een stopcontact. Hiervoor is 12W PoE-vermogen benodigd.

Draytek VigorSwitch P1092: managed switch


De Draytek VigorSwitch P1092 voegt extra aansluitingen toe in de vorm van 8 Gigabitpoorten en 2 SFP-poorten. Alle Gigabitpoorten ondersteunen PoE+ (802.3at) met een maximaal vermogen van 30W per poort. Sluit access points, IP-telefoons, IP-camera's of andere PoE-apparatuur aan op deze managed switch van Draytek en ze worden via de netwerkkabel voorzien van stroom. De 2 SFP-poorten zijn geschikt voor glasvezelverbindingen. Op deze poorten kunt u een UTP of SFP module plaatsen voor short, medium of long distance backbone verbindingen. Deze poorten kunt u ook gebruiken om een snelle uplink naar een andere switch te creëren.

Inhoud bundel


  • DrayTek Vigor 2926

  • DrayTek VigorAP 903

  • DrayTek VigorSwitch P1092


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: draytek-business-bundel

Merk: Draytek

Lees meerAccessoires

Beste zakelijke router
Draytek Vigor 2926

Draytek Vigor 2926

Dual WAN VPN Gigabit Router


Vandaag besteld, dinsdag in huis

199,00 excl. btw
240,79 incl. btw
Draytek VigorAP 903

Draytek VigorAP 903

11ac Wave 2 Access Point + 5x LAN


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

149,00 excl. btw
180,29 incl. btw
Draytek VigorSwitch P1092

Draytek VigorSwitch P1092

8 Poorts PoE+ Gigabit Switch


Vandaag besteld, dinsdag in huis

155,00 excl. btw
187,55 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie