Draytek Vigor 2120

Gigabit Router


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Draytek Vigor 2120

De Draytek Vigor 2120 is een uitstekende breedbandrouter. Het apparaat beschikt over 1 Gigabit WAN poort en 4 Gigabit LAN poorten. Daarnaast is de Draytek Vigor 2120 voorzien van een object-based firewall en VoIP QoS.

Lees meer

Eigenschappen Draytek Vigor 2120

Maximale doorvoersnelheid: 500Mbps
1 GB WAN poort, 4 GB LAN poorten
USB 2.0 aansluiting
Object-based firewall
2 VPN tunnels
VoIP QoS
IPv6 Ready


Ideale breedbandrouter
De Draytek Vigor 2120 is de opvolger van de Vigor 2130 en de ideale breedbandrouter voor bij u thuis of voor kleine bedrijfsnetwerken. De maximale doorvoersnelheid van deze router bedraagt 500Mbps zodat u alles uit uw netwerk kunt halen met de Draytek Vigor 2120. De Gigabit WAN poort en de 4 Gigabit LAN poorten dragen hieraan bij.

Perfect voor uw netwerk
De Vigor 2120 breedbandrouter is perfect geschikt voor uw netwerk en uitstekend te combineren met bijvoorbeeld Ziggo Alles-in-1 Extra, UPC Fiber Power of snelle glasvezelverbindingen. Gebruik deze router als basis en geniet van razendsnel internet op elk apparaat.

USB 2.0 aansluiting
Dit apparaat is voorzien van een USB 2.0 aansluiting. Hierop kunt u bijvoorbeeld een printer of een externe harde schijf aansluiten. Ook is het mogelijk om een 3G of 4G modem (of dongel) op de USB-poort aan te sluiten zodat u altijd geniet van een snelle internetverbinding.

Object-based firewall
Het beveiligen van uw netwerk is belangrijk om te voorkomen dat uw apparatuur besmet raakt met virussen, spyware of andere ongewenste zaken. De object-based firewall van de Draytek Vigor 2120 verzorgt de beveiliging van uw netwerk. Geef alleen bepaalde IP-adressen toegang tot uw netwerk, filter schadelijke extensies bij het downloaden of gebruik keywords om schadelijke bestanden tegen te houden.

2 VPN tunnels
Flexwerken wordt steeds populairder. Gewoon vanuit huis het bedrijfsnetwerk benaderen en vervolgens uw werkzaamheden uitvoeren. Ideaal, mits deze verbinding goed beveiligd is. Met de Draytek Vigor 2120 is dit gegarandeerd door de 2 op te zetten VPN tunnels. Zo kunt u veilig vanuit huis het bedrijfsnetwerk betreden.

VoIP QoS
In een bedrijfsnetwerk is het belangrijk dat de bandbreedte goed wordt verdeeld over de diverse toepassingen. Maar soms wilt u voorrang geven aan een bepaalde toepassing om ervoor te zorgen dat deze altijd soepel verloopt. Met VoIP QoS geeft de Draytek Vigor 2120 voorrang aan VoIP-gesprekken, waardoor u altijd bereikbaar blijft voor klanten. Een handige functie is dat u per werknemer kunt instellen hoeveel bandbreedte hij mag verbruiken en hoe lang een sessie mag duren.

Inhoud verpakking
  • Draytek Vigor 2120 router
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct

PCM best getest

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: V2120
EAN: 4712909124614

Merk: DrayTek

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie