Draytek Vigor 2760 Annex B

Modem Router


192.39 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Draytek Vigor 2760 Annex B

De Draytek 2760 is een 4-poorts gigabit modem router met ingebouwde firewall welke geschikt is voor snelle ADSL en VDSL2 aansluitingen. De Draytek 2760 beschikt over twee USB-aansluitingen voor printers, harde schijven of om een 3G/4G modem aan te sluiten.

Lees meer

Eigenschappen Draytek 2760

Geschikt voor ADSL over ISDN
Geschikt voor VDSL2
4 x Gigabit LAN aansluiting
2 x USB voor harde schijven of printers
3G/4G USB modem backup mogelijkheid
Uitgebreide firewall mogelijkheden
2 x VPN IPsec ondersteuning
Content filtering
IPv6 ondersteuning
Ondersteunt VDSL2 Vectoring


Modem, router en firewall voor klein zakelijk gebruik
De Draytek 2760 is een modem met ingebouwde router en firewall die zowel in combinatie met ADSL over ISDN als met VDSL gebruikt kan worden. Intern kunt u op de vier gigabit LAN-aansluitingen apparaten met elkaar verbinden op hoge snelheid.

Wanneer u een tweede vestiging of een thuiswerkplek wilt aansluiten maakt u gebruik van de VPN-mogelijkheid in de Draytek 2760. Het is mogelijk om totaal twee VPN-verbindingen te maken met deze router zodat u overal ter wereld een veilige verbinding met uw netwerk kunt maken.

Content filtering
In de Draytek 2760 zit content filtering waarmee u websites kunt laten blokkeren op basis van onderwerp of sleutelwoorden. Zo wordt het eenvoudig om ouderlijk toezicht toe te passen en schadelijke content buiten het bereik van kinderen te houden.

Het is mogelijk om bepaalde bestandstypen te blokkeren zodat u minder kans loopt om virussen en spyware binnen te halen. Ook kunt u toegang tot peer-to-peer diensten laten blokkeren zodat het downloaden van ongewenste bestanden wordt gestopt.Twee USB poorten
Aan de achterkant van de Draytek 2760 zitten twee USB 2.0 poorten waarop u een printer, USB harde schijf of een 3G/4G USB-modem kunt aansluiten. Zo kunt u eenvoudig vanaf alle computers in het netwerk printen op uw USB-printer of een document opslaan op een harde schijf.

Wanneer u een USB-schijf op de USB-poort aansluit is het tevens mogelijk om een NAS-functie te activeren zodat gebruikers via internet op uw harde schijf bestanden kunnen downloaden of uploaden. Via FTP geeft u toegang tot de schijf en bepaalt u of er alleen gedownload of ook geüpload kan worden.

Wanneer u geen beschikking heeft over een vaste internetaansluiting is het mogelijk om een 3G of 4G USB-modem aan te sluiten. Deze functie kan ook als backup dienen voor wanneer uw ADSL/VDSL-verbinding plots wegvalt. De fail-over functie in de Draytek 2760 zorgt er dan voor dat de USB-dongle wordt ingeschakeld en het internetverkeer overneemt.

Verschillende uitvoeringen
Zoals bij andere Draytek modellen ook het geval is, heeft de Draytek 2760 meerdere uitvoeringen. Het model wat u nu bekijkt is de standaard variant. Naast deze variant is er nog de draadloze variant, de Draytek 2760n en de versie met draadloos en VoIP, de Draytek Vigor 2760Vn.

Inhoud verpakking

  • Draytek 2760 modem
  • Voedingsadapter
  • 1 netwerkkabel
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: v2760-B
EAN: 4716779077278

Merk: Draytek

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenDag best meneer/mevrouw
Hoe kan ik een router van draytek 2710 qualit of service, instellen voor voip belers, zo dat het een voorgaang heeft op de data bundel, en de telefoon gesprek niet verstoord kan worden of vertraagd?
In het hoofdmenu van de DrayTek gaat u naar Bandwidth Management waarin u kunt kiezen voor Quality of Service.

Quality of Service kunt u inschakelen voor alle beschikbare
WAN poorten 

Belangrijk: Voor het gebruik van Quality of Service is het belangrijk dat u de Inbound en Outbound Bandwidth opgeeft welke bij uw verbinding hoort.
Hiervoor raden wij aan om ± 85% van de 
bandbreedte op te geven. 
 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp