Draytek Vigor 2862 Annex B

VDSL2 Modem Firewall


229,00 excl. btw

277,09 incl. btw

277.09 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis


Draytek Vigor 2862 Annex B

De Draytek Vigor 2862 is een ADSL2+/VDSL2 modem router met 4 gigabit LAN-poorten en een ingebouwde firewall. Voeg een extra verbinding toe via de WAN-poort of via de USB-aansluiting (3G/4G dongel) en maak gebruik van failover zodat u altijd een stabiele internetverbinding heeft.

Lees meer

Eigenschappen Draytek Vigor 2862-B

Geschikt voor VDSL2 en ADSL2+ via ISDN
Ingebouwde firewall en VPN-mogelijkheden
Ondersteunt tot 32 IPsec VPN-tunnels en OpenVPN
4x Gigabit LAN, 1x Gigabit WAN en 2x USB 2.0
Load balancing met fail-over techniek
Dual-WAN mogelijkheid voor 2 internetverbindingen
3G/4G dongle backup via USB-poorten

Professionele VDSL2 modem met beveiliging
De Draytek Vigor 2862 is een professionele ADSL2+/VDSL2 router met ingebouwde firewall die zorgt voor een razendsnelle en veilige internetverbinding. Op deze router zitten 4 Gigabit LAN poorten voor het aansluiten van uw netwerkapparatuur en er is ook een Gigabit WAN-poort aanwezig voor een tweede (back-up) internetverbinding. Wilt u over een derde internetverbinding beschikken, sluit dan een 3G of 4G dongel aan op een van de twee USB-poorten. Dankzij de failover-functie schakelt de router automatisch over naar de tweede of derde verbinding als de primaire verbinding wegvalt.

Dit model is geschikt voor VDSL2 en ADSL2+ via ISDN.

Ingebouwde firewall
In de Draytek Vigor 2862 zit een uitgebreide firewall met onder andere Stateful Packet Inspection en DDoS bescherming. Schadelijke data worden tijdig gedetecteerd en onderschept voordat ze uw computer binnendringen. En wanneer een DoS aanval wordt gedecteerd zal de firewall automatisch het verkeer met de aanvaller blokkeren. Daarnaast kunt u content filtering toepassen om schadelijke of aanstootgevende websites te blokkeren op basis van opgegeven URL's of zoekwoorden.

VLAN ondersteuning
Met de VLAN functionaliteit van de Draytek V2862 kunt u aparte subnetten aanmaken voor specifieke gebruikers, denk bijvoorbeeld aan een gastennetwerk voor bezoekers. Deze kunt u doorsturen naar een speciale inlogpagina, waar ze zich kunnen aanmelden voordat zij toegang krijgen tot internet. Deze inlogpagina is te customizen zodat de layout en vormgeving aansluiten bij uw bedrijf.

VPN-netwerk
De Draytek Vigor 2862 is uitgerust met een geïntegreerde VPN-server om VPN-tunnels te creëren naar uw netwerk. Dit houdt in dat op afstand een veilige verbinding met uw netwerk kan worden gemaakt. Zo kan een thuiswerker bijvoorbeeld vanaf huis het bedrijfsnetwerk benaderen en krijgt hij toegang tot alle servers en documenten. Deze router ondersteunt maximaal 32 gelijktijdige VPN-tunnels.

AP Management via web interface
Via de web interface van de Draytek Vigor 2862 kunt u uw netwerk centraal beheren, ook wanneer u gebruikmaakt van meerdere Draytek access points. Met de functie AP management is het mogelijk om de status van maximaal 30 access points te bekijken en instellingen te wijzigen. Ook kunt u via de interface o.a. zien welke clients verbonden zijn en hoeveel bandbreedte ze verbruiken.

Inhoud verpakking

  • Draytek Vigor 2862-B (ISDN)
  • Netstroomadapter
  • Ethernetkabel
  • Telefoonkabel
  • CD-rom
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: V2862-B
EAN: 4712909124386

Merk: Draytek

Lees meerAlternatieven

Draytek Vigor 2862 Annex A

Draytek Vigor 2862 Annex A

VDSL2 Modem FirewallVandaag besteld, dinsdag in huis

229,00 excl. btw
277,09 incl. btw
Draytek Vigor 2862Vac Annex B

Draytek Vigor 2862Vac Annex B

VDSL2/ADSL2+ modem routerVandaag besteld, dinsdag in huis

329,00 excl. btw
398,09 incl. btw
Draytek Vigor 2862ac Annex B

Draytek Vigor 2862ac Annex B

VDSL2 Modem FirewallVandaag besteld, dinsdag in huis

299,00 excl. btw
361,79 incl. btw

Accessoires

Aanbieding
Huawei E3372

Huawei E3372

4G LTE USB Dongle (Wit)


Vandaag besteld, dinsdag in huis

43,00 excl. btw
52,03 incl. btw
APC Back-UPS 700VA 4x Schuko

APC Back-UPS 700VA 4x Schuko

noodstroomvoeding, USB


Vandaag besteld, dinsdag in huis

76,00 excl. btw
91,96 incl. btw
APC Smart-UPS 450VA 4x C13

APC Smart-UPS 450VA 4x C13

noodstroomvoeding, 1U, RM, serial


Vandaag besteld, dinsdag in huis

225,00 excl. btw
272,25 incl. btw

Reviews


17-01-2018
Stabiele router meer zeer uitgebreide veiligheids- en managementmogelijkheden

Deze router heeft te veel mogelijkheden om hier op te noemen. Enkele voorbeelden van de toepassingen die ik gebruik:
- meerdere WAN's - in mijn geval kpn VDSL en Ziggo kabelinternet. Al het 'normale internetverkeer' laat ik via Ziggo-WAN lopen. Al het telefoonverkeer (VoIP) laat ik via kpn-WAN lopen. Als de ene verbinding eruit ligt, dan neemt de andere alles over (gaat ongemerkt) totdat de ene verbinding weer terug is;
- meerdere VLAN's - een voor mijn eigen netwerk, een voor gasten, een voor 'internet op things' (slimme thermostaten e.d. die internet nodig hebben, maar ik qua veiligheid niet in mijn 'eigen netwerk' wil hebben) en een voor VoIP. Zo kun je alles gescheiden houden en verschillende filters, bandbreedte, prioriteiten etc. toekennen aan elk netwerk (dit kan overigens ook per IP-adres of range van IP-adressen);
- VPN - overal ter wereld kan ik met mijn laptop, iPad en iPhone een versleutelde verbinding opzetten naar mijn router. Hiermee kun je bv. overal veilig via openbare wifi-hotspots internetten. Maar ook in mijn geval overal ter wereld mijn ip-beveiligingscamera's bekijken, zonder dat deze zelf direct aan het internet hangen (want slecht beveiligd);
- wifi - mijn oude 2860 had wifi aan boord. Ik heb nu bewust gekozen voor de 2862 zonder wifi, omdat ik gebruik maak van een aantal UniFi AC-AP-PRO access points. deze werken perfect samen met de 2862. Door in de router VLAN-tags toe te voegen, kan ik heel eenvoudig allemaal verschillende wifi-netwerken opzetten;
- firewall/beveiliging - deze is zeer uitgebreid en je kunt allerlei regels en filters instellen. Je kunt ook in de router testen of je een regel goed hebt ingesteld m.b.v. de diagnosefuntie. Gaat een pakketje wel of juist niet door de firewall zoals je hebt bedoeld?
- bandbreedte/QoS - voor mijn gastennetwerk heb ik bv. de bandbreedte beperkt. Voor VoIP heb ik quality of service ingesteld, zodat zelfs bij zwaar dataverkeer mijn telefoongesprekken er niet onder lijden;
- Central management - ik kan in deze router mijn DrayTek managed switch beheren enhoef dus niet apart in de switch in te loggen.
- Ondersteuning - er blijven regelmatig firmware-updates uitkomen met verbeteringen en uitbreidingen. Er is ook zeer veel uitgebreide informatie te vinden op internet (website DrayTek) met allemaal configuratievoorbeelden. En als je het toch niet kunt vinden: ik heb al een aantal keer de support van DrayTek benaderd met een vraag en werd direct goed geholpen.-
- De interface van de 2862 ziet er wat spartaans/ouderwets uit en kan door de vele mogelijkheden onoverzichtelijk overkomen. Het grote voordeel is wel dat je met elk device de router kunt beheren omdat er geen flash, java of een speciale app voor nodig is. Via elke browser (pc, mac, iPad, iPhone etc.) kun je dus alle instellingen beheren.

Zeer aan te bevelen!

Configuratiemogelijkheden

Stabiel (gebaseerd op 2860 die al jaren non-stop draait)

Meerdere WAN's (met load balancing/failover)

Ondersteuning

Slechts 4 LAN-poorten

Beoordeling:

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie