Draytek Vigor 2952

Dual-WAN Gigabit Router


339,00 excl. btw

410,19 incl. btw

410.19 EUR
Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Draytek Vigor 2952

De Draytek Vigor 2952 is een geavanceerde dual-WAN router voor het MKB. Deze router biedt een betrouwbare verbinding, onder meer dankzij WAN-failover en de ingebouwde firewall.

Lees meer

Eigenschappen Draytek Vigor 2952

2 Gigabit WAN poorten met load balancing/failover
4 Gigabit LAN poorten
1 Fiber WAN (SFP-module niet inbegrepen)
1 USB 2.0 en 1 USB 3.0 poort
100 gelijktijdige VPN tunnels, inclusief 50x SSL VPN
Ondersteunt OpenVPN
Maximale doorvoersnelheid 1000 Mbps
Maximale VPN-doorvoersnelheid 200 Mbps
Ingebouwde object based firewall
Content filtering mogelijkheden
Installatie en beheer via web interface
Ideaal voor kleinzakelijke omgevingen
19 inch rackmountable

Altijd een werkende verbinding
De Draytek Vigor 2952 is een Dual-WAN router waar u twee internetverbindingen op kunt aansluiten. Voor extra stabiliteit wordt op beide WAN-poorten failover/backup toegepast. Zodra de verbinding op één van de twee WAN-poorten uitvalt, neemt de andere WAN-poort automatisch de taken over. Op deze manier heeft u altijd een werkende internetverbinding. Zodra de weggevallen verbinding hersteld is, wordt automatisch teruggeschakeld naar de herstelde verbinding. Gebruikers merken nagenoeg niets van het overschakelen. Tevens is er een SFP fiberpoort aanwezig voor glasvezelverbindingen.

Centraal Management
Het beheer van de Draytek Vigor 2952 vindt plaats via de online web interface VigorACS SI. Intellingen voor belangrijke routerfuncties zoals LAN, WAN, WLAN of VoIP kunnen hier eenvoudig gedaan worden. De netwerkbeheerder kan daarnaast updates inplannen voor specifieke apparaten. En mochten er problemen optreden op het netwerk, dan wordt de beheerder real-time via sms of e-mail hiervan op de hoogte gesteld.

AP Management via web interface
Wanneer u in uw netwerk gebruik maakt van access points van Draytek, kunt u deze eveneens beheren vanuit de web interface van de Draytek Vigor 2952. De functie AP management in de Vigor 2952 maakt het mogelijk om maximaal 30 access points tegelijkertijd te beheren vanaf één centraal punt. Wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Multiple subnets
Creëer meerdere LAN-subnetten door de VLAN in te delen in meerdere IP-segmenten. Deze krijgen elk een eigen DHCP server zodat het verkeer van elkaar gescheiden wordt. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u te maken heeft met een kantoorgebouw waar meerdere bedrijven zijn gevestigd. U kunt dan elk bedrijf een ander netwerk toewijzen, of een gastennetwerk aanmaken dat gescheiden is van het bedrijfsnetwerk. Er zijn maximaal 8 subnets aan te maken.

VPN-netwerk
De Draytek Vigor 2952 is uitgerust met een geïntegreerde VPN-server om VPN-tunnels te creëren naar uw netwerk. Dit houdt in dat op afstand een veilige verbinding met uw netwerk kan worden gemaakt. Zo kan een thuiswerker bijvoorbeeld vanaf huis het bedrijfsnetwerk benaderen en krijgt hij toegang tot alle servers en documenten. Deze router ondersteunt maximaal 100 gelijktijdige VPN-tunnels.

Uitstekende beveiliging
De ingebouwde firewall van de Vigor 2952 zorgt voor een optimale beveiliging van uw netwerk, zowel in- als uitgaand. Met Content Security Management kunt u bijvoorbeeld specifieke websites of bepaalde content blokkeren. Daarnaast past de Draytek Vigor 2952 onder andere Stateful Packet Inspectiion, NAT , Anti-spoofing toe om externe bedreigingen tegen te gaan. Met Dos/DDos prevention is de router ook in staat het netwerk te beschermen tegen DoS aanvallen.

2 USB poorten
Op de Draytek Vigor 2952 zitten 2 USB-poorten die multifunctioneel inzetbaar zijn. Sluit een printer aan om deze te delen met alle gebruikers in het netwerk, of maak gebruik van een 3G of 4G USB modem voor mobiel internet. Ook het vergroten van de opslagruimte door middel van een USB-stick of USB hard drive behoort tot de mogelijkheden.

Inhoud verpakking

  • Draytek Vigor 2952
  • Stroomkabel en adapter
  • 19" rackmount kit
  • Installatiehandleiding


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: V2952
EAN: 4716779079258

Merk: Draytek

Lees meerAlternatieven

Draytek Vigor 3900

Draytek Vigor 3900

4 x WAN VPN Gigabit RouterDit product is niet meer leverbaar
Draytek Vigor 2960F

Draytek Vigor 2960F

Dual WAN Gigabit Router + SFPLevertijd 1 tot 3 werkdagen

459,00 excl. btw
555,39 incl. btw
Beste VPN router
Draytek Vigor 2960

Draytek Vigor 2960

Dual WAN Gigabit RouterVoor 21:00 uur besteld, morgen in huis

449,00 excl. btw
543,29 incl. btw

Accessoires

Draytek VigorAP 910c

Draytek VigorAP 910c

Dual Band Wireless-AC Access Point


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

175,00 excl. btw
211,75 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie