EnGenius ECB350 duo pack

Deze EnGenius ECB350 bundel bestaat uit 2 hoog vermogen access points die voorzien zijn van een gigabit ethernet aansluiting. Deze bundel is ideaal om te gebruiken in horeca omgevingen of kantooromgevingen.

Lees meer

Eigenschappen EnGenius ECB350

Zendvermogen tot wel 800mw
Wi-Fi snelheid tot 300 Mbps
Gigabit LAN aansluiting met PoE
Montage mogelijk aan plafond of muur
Ondersteund tot 4 SSID's

Ideaal voor horeca of kantoor
Deze bundel is ideaal voor gebruik in restaurants, cafés of kantooromgevingen. De twee access points bieden samen voldoende dekking voor wat grotere oppervlaktes waardoor u uw gasten overal in het pand Wi-Fi kunt aanbieden.

Het is mogelijk om 4 verschillende SSID's ( wifi netwerken ) te gebruiken met VLAN ondersteuning. Hierdoor is het mogelijk om een Wi-Fi gasten netwerk te scheiden van het interne Wi-Fi netwerk voor uw medewerkers.

Hoog zendvermogen
De Engenius ECB350 ondersteund de 802.11n Wi-Fi standaard welke op de 2,4 ghz frequentie werkt. Op deze standaard kan de ECB350 tot wel 400mw aan vermogen leveren. Wanneer u een lagere Wi-Fi standaard gebruikt zoals 802.11g kunt u zelfs tot 800mw aan zendvermogen gebruiken. Een gemiddeld access point zend uit tot 50mw, de Engenius ECB350 is dus een stuk krachtiger dan een gemiddeld access point.

Installatie van de bundel
U kunt de beide access points met schroefjes aan een muur of plafond bevestigen. Voeding kan via de netwerkkabel worden geleverd dankzij power over ethernet ondersteuning. Hiervoor heeft u dan wel een PoE switch nodig. Wanneer dit niet tot de mogelijkheden behoort kunt u ook de bijgeleverde netstroom adapters gebruiken.

Vanaf het access point dient u een netwerkkabel naar uw router of switch aan te leggen om zo de access points met internet te verbinden. Via uw webbrowser kunt u beide access points configureren en binnen enkele ogenblikken zijn ze klaar voor gebruik.

Inhoud verpakking

  • 2 x EnGenius ECB350

  • 2 x Netstroom voeding

  • 4 x afneembare antenne

  • Handleiding & CD-rom

  • 2 x Netwerkkabel ( 1,5 meter )


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ECB350_duopack

Merk: EnGenius

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenIk ben op zoek naar een Hotspot voor in mijn restaurant waarbij mijn gasten eerst op een soort landingspagina komen.
Een aantal jaren geleden was er nog een acces point van Engenius met Cloudtrax maar ik lees hier niks meer over op uw site.
Hebben modellen als de ECB350 en de EAP350 dit niet meer?
Kan ik het gebruik via beide modellen geheel afschermen van de rest van mijn netwerk?
Helaas hebben we geen cloudtrax oplossingen meer in het assortiment.

In dit geval zou u een oplossing van Alcatel Lucent in overweging moeten nemen. Dit in combinatie met een firewall zorgt ervoor dat uw netwerk ook direct beveiligd en beschermd is. 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie