Fortinet FortiGate FG-70D

met 1 jaar FortiGuard en 8x5 support


1.486,78 excl. btw

1.799,00 incl. btw

1799.00 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Fortinet FortiGate FG-70D

De Fortinet Fortigate FG-70D firewall is een uitstekende beveiligingsoplossing voor uw netwerk. Deze firewall heeft een maximale doorvoersnelheid van 3.5Gbps. Bij deze bundel ontvangt u een jaar lang 8x5 FortiCare ondersteuning en FortiGuard.

Lees meer

Eigenschappen Fortinet FG-70D

Doorvoersnelheid: 3.5Gbps
IPS doorvoersnelheid: 275Mbps
2 GbE RJ45 WAN poorten, 14 GbE RJ45 Switch poorten
Onbeperkt VPN
SSL-VPN gebruikers: 200
Virtual Domains: 10/10
Gateway-to-Gateway IPSec VPN Tunnels: 200
Client-to-Gateway IPSec VPN Tunnels: 1000
Multi-threat beveiliging
3G & 4G Connectiviteit
Snelle installatie
1 jaar lang 8x5 FortiCare en FortiGuard ondersteuning
Afmetingen: 44x216x223mm


Uitstekende netwerkbeveiliging
De Fortinet FG-70D firewall biedt u optimale beveiliging voor uw netwerk. Met een doorvoersnelheid van 3.5Gbps is dit apparaat uitstekend geschikt voor elke situatie. De firewall beschikt over 14 GE RJ 45 Switch poorten en 2 GE RJ 45 WAN aansluitingen.

Onbeperkt VPN en hoge snelheid
De Fortinet firewalls beschikken over een onbeperkte hoeveelheid VPN-tunnels (Virtueel Particulier Netwerk). Hierdoor is het eenvoudig om een WAN (Wide Area Network) uit te breiden, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging van het netwerk. Daarnaast is de FG-70D razendsnel voor zijn soort. De maximale doorvoersnelheid is 3.5Gbps en de IPS doorvoersnelheid is nog altijd 375Mbps.

FortiCare en FortiGuard
U ontvangt één jaar lang 8x5 FortiCare en FortiGuard ondersteuning. FortiCare biedt u ondersteuning, eventuele vervanging van hardware, upgrades van de firmware, VPN en Traffic management. FortiGuard bevat Next Generation Firewall technologie, waarmee u nog eenvoudiger inzicht krijgt in al het verkeer over uw netwerk. Daarnaast zorgt FortiGuard voor content filtering, IDP, anti-virus, anti-spyware, anti-spam en Appcontrol.

3G & 4G Connectiviteit
De FG-70D Firewall van Fortinet beschikt over twee USB poorten. Via deze poorten kunt u een 3G of 4G USB Modem inpluggen, waardoor u altijd een back-up (failover) voor uw internet heeft. Uiteraard goed beveiligd door deze firewall.

FortiOS en FortiASIC SoC
Deze firewall werkt met een eigen netwerkbeveilingssysteem, FortiOS, dat geconfigureerd is op het FortiASIC System on a Chip (SoC). Deze technologie is ontwikkeld om een begrijpelijk en uitstekend veiligheidsplatform te creëren. Het FortiOS-systeem is eenvoudig te gebruiken en geeft u inzicht in de netwerkactiviteiten. Op deze manier kunt u real-time bijhouden wat er gebeurt met uw netwerk.

Snelle installatie
U installeert de Fortinet FG-70D firewall met de FortiExplorer. Deze software maakt snelle en eenvoudige installatie mogelijk en u configureert het apparaat hiermee via de USB-verbinding. FortiExplorer werkt op Windows, MAC OS X en ook op mobiele besturingssystemen. Web-based installatie is eveneens mogelijk voor deze firewall.

Inhoud verpakking

  • Fortinet FG-70D
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: FG-70D-BDL

Merk: Fortinet

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie