Fortinet FortiGate FGR-60D

Rugged Firewall


1.569,42 excl. btw

1.899,00 incl. btw

1899.00 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Fortinet FortiGate FGR-60D

De FGR-60D Rugged firewall biedt een uitstekende bescherming voor uw netwerk. Dit apparaat is de oplossing voor industriële omgevingen omdat de firewall extreme omstandigheden kan verdragen. De FGR-60D heeft een maximale doorvoersnelheid van 1.5Gbps.

Lees meer

Eigenschappen Fortinet FGR-60D

Geschikt voor industriële omgevingen
Doorvoersnelheid: 1.5Gbps
IPS doorvoersnelheid: 200Mbps
4 GbE RJ45 Interfaces
Onbeperkt VPN
SSL-VPN gebruikers: 100
Virtual Domains: 10/10
Gateway-to-Gateway IPSec VPN Tunnels: 200
Client-to-Gateway IPSec VPN Tunnels: 500
Multi-threat beveiliging
3G & 4G Connectiviteit
Snelle installatie
Afmetingen: 44x216x155mm


Uitstekende netwerkbeveiliging in industriële omgevingen
De Fortinet FGR-60D firewall biedt u optimale beveiliging voor uw netwerk. Met een doorvoersnelheid van 1.5Gbps is dit apparaat uitstekend geschikt voor elke situatie. Deze firewall is speciaal ontworpen voor industriële omgevingen met extreme condities op het gebied van elektriciteit en omstandigheden als het weer en temperatuur.

Onbeperkt VPN en hoge snelheid
De Fortinet firewalls beschikken over een onbeperkte hoeveelheid VPN-tunnels (Virtueel Particulier Netwerk). Hierdoor is het eenvoudig om een WAN (Wide Area Network) uit te breiden, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging van het netwerk. Daarnaast is de FGR-60D razendsnel voor zijn soort. De maximale doorvoersnelheid is 1.5Gbps en de IPS doorvoersnelheid is nog altijd 200Mbps.

3G & 4G Connectiviteit
De FGR-60D Firewall van Fortinet beschikt over een USB poort. Via deze poort kunt u een 3G of 4G USB Modem inpluggen, waardoor u altijd een back-up (failover) voor uw internet heeft. Uiteraard goed beveiligd door deze firewall.

FortiOS en FortiASIC SoC
Deze firewall werkt met een eigen netwerkbeveilingssysteem, FortiOS, dat geconfigureerd is op het FortiASIC System on a Chip (SoC). Deze technologie is ontwikkeld om een begrijpelijk en uitstekend veiligheidsplatform te creëren. Het FortiOS-systeem is eenvoudig te gebruiken en geeft u inzicht in de netwerkactiviteiten. Op deze manier kunt u real-time bijhouden wat er gebeurt met uw netwerk.

Snelle installatie
U installeert de Fortinet FGR-60D firewall met de FortiExplorer. Deze software maakt snelle en eenvoudige installatie mogelijk en u configureert het apparaat hiermee via de USB-verbinding. FortiExplorer werkt op Windows, MAC OS X en ook op mobiele besturingssystemen. Web-based installatie is eveneens mogelijk voor deze firewall.

FortiCare en FortiGuard
FortiCare en FortiGuard ondersteuning zit niet standaard bij deze firewall. FortiCare biedt u ondersteuning, eventuele vervanging van hardware, upgrades van de firmware, VPN en Traffic management. FortiGuard bevat Next Generation Firewall technologie, waarmee u nog eenvoudiger inzicht krijgt in al het verkeer over uw netwerk. Daarnaast zorgt FortiGuard voor content filtering, IDP, anti-virus, anti-spyware, anti-spam en Appcontrol. Kies voor extra beveiliging, kies voor deze firewall met FortiCare en FortiGuard.

Inhoud verpakking

  • Fortinet FGR-60D
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: FGR-60D

Merk: Fortinet

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie