Grandstream GXV3240

IP Videotelefoon


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Grandstream GXV3240

De Grandstream GXV3240 is een VoIP videotelefoon met 4,3" touchscreen en draait op Android 4.2. De Grandstream GXV3240 ondersteunt 6 SIP accounts, beschikt over 2 Gigabit LAN poorten en heeft Wi-Fi en bluetooth aan boord.

Lees meer

Eigenschappen Grandstream GXV3240
 • Ondersteunt tot 6 SIP accounts
 • Ingebouwde camera voor videobellen
 • Groot 4,3" TFT touchscreen
 • Android 4.2 besturingssysteem
 • 2 Gigabit LAN aansluitingen met PoE
 • Wi-Fi en Bluetooth ingebouwd
 • Headset aansluiting RJ-9

VoIP Videotelefoon met Android
De Grandstream GXV3240 is de opvolger van de populaire GXV3140 en beschikt over het Android 4.2 besturingsystseem. Dankzij android kunt u in de play store allerlei apps downloaden zoals bijvoorbeeld Skype en Microsoft Lync. De ingebouwde camera kunt u gebruiken voor videobellen. De camera is draaibaar zodat u de juiste hoogte kunt selecteren voor het beste beeld en is tevens voorzien van een privacy filter.

U kunt tot 6 gelijktijdige gesprekken voeren via de Grandstream GXV3240 over 6 verschillende SIP accounts. Het toestel is daarnaast ook nog eens uit te breiden met behulp van een GXP2200 expansion module waarmee u nog meer snelkeuze toetsen tot uw beschikking krijgt. Deze sneltoetsen zijn ideaal voor bijvoorbeeld receptieposten en geven met rode en groene LED lampjes aan of een lijn beschikbaar of in gesprek is.

Wi-Fi en LAN verbinding
De Grandstream GXV3240 beschikt over een ingebouwde Wi-Fi zender zodat u de telefoon met uw Wi-Fi netwerk kunt verbinden. De maximale snelheid van de Wi-Fi verbinding is 300 mbps. Voor meer snelheid kunt u de Grandstream GXV3240 aansluiten via zijn gigabit LAN aansluiting.

De twee gigabit LAN poorten laten u de telefoon doorlussen naar een achterliggende PC zodat u voor de PC geen aparte netwerkkabel hoeft te trekken. Dankzij Power over Ethernet ondersteuning kunt u deze VoIP videotelefoon via de netwerkkabel van stroom en netwerk voorzien.

Telefoonboek, Bluetooth en headset aansluiting
De Grandstream GXV3240 beschikt over een intern telefoonboek van wel 1000 contacten. U kunt uiteraard ook een adresboek vanuit uw telefooncentrale in laten lezen, zodat u altijd over up to date contactinformatie beschikt. Omdat er ook bluetooth 4.0 in de telefoon zit, kunt u ook uw contactpersonen en agenda van uw smartphone laten synchroniseren met uw GXV3240.

Om volledig hands-free te bellen kunt u gebruik maken van zowel bluetooth of de vaste RJ-9 aansluiting. De RJ-9 headset aansluiting ondersteund EHS voor Plantronics headsets. Dit betekent dat u draadloze headsets van Plantronics kunt aansluiten en op afstand gesprekken kunt aannemen via de headset. Zo hoeft u niet in de buurt van het toestel te zijn op op te nemen. Uiteraard kunt u ook headsets van andere merken aansluiten op de RJ-9 poort. Op onze headsetwinkel kunt u een groot assortiment headsets vinden.

USB, SD kaarten en HDMI
Op de Grandstream GXV3240 zit een USB aansluiting en een SD kaartlezer zodat u USB harde schijven of SD kaarten kunt gebruiken om data op te slaan. Dit geeft u de mogelijkheid om muziek en video af te spelen via de telefoon of om gegevens van de telefoon op te slaan zoals apps en contactinformatie.

De HDMI poort maakt het mogelijk om de Grandstream op een externe monitor aan te sluiten zodat u het beeld kunt vergroten. Deze functie is natuurlijk ideaal wanneer u wilt videobellen op een groter scherm zoals dat van een TV of beamer.

Inhoud verpakking
 • Grandstream GXV3240
 • Telefoonhoorn en snoer
 • Netstroom adapter
 • Netwerkkabel
 • Standaard (muur montage mogelijk)
 • Schoonmaakdoekje voor de lens
 • Snelstart handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: GXV3240
EAN: 6947273701552

Merk: Grandstream

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie