Mobeye Argos gsm alarmsysteem

GSM alarmsysteem

Mobeye gsm alarmsysteem

Niet in elke situatie is het mogelijk om een compleet alarmsysteem te installeren. Bijvoorbeeld omdat er geen stroomvoorziening aanwezig is, omdat de locatie niet over een telefoonlijn beschikt of omdat installatie niet gewenst is. Maar dit betekent niet dat er geen alarmsysteem nodig is. Juist voor deze locaties is een GSM alarmsysteem de ideale oplossing.

Wat is een GSM alarmsysteem?

Een GSM alarmsysteem werkt via het mobiele netwerk en heeft dus geen (mobiel) internet nodig. Gebruik een SIM-kaart van een willekeurige provider, stel de nummers in die gebeld dienen te worden en u wordt op afstand gewaarschuwd bij een alarmsituatie. Een dergelijk systeem heeft geen stroom en internet nodig en is dus overal te gebruiken. Bijvoorbeeld in uw vakantiehuis, uw caravan, maar ook gewoon thuis als u geen duur alarmsysteem wilt aanleggen. Bijkomend voordeel, u hoeft niet per se een smartphone te hebben zoals bij veel andere alarmsystemen die werken met apps.

Waaruit bestaat een GSM alarmsysteem?

GSM alarmsystemen zijn in principe bedoeld om inbraak tegen te gaan, maar inmiddels maken ook alarmmelders en toegangsbewakingsproducten deel uit van deze systemen. Natuurlijk voor alledaagse toepassingen als brandalarmen, maar ook temperatuur– en watersensoren zijn eenvoudig te koppelen aan een GSM alarmsysteem. Via een online portal stelt u zelf de overschrijdingswaarden in voor uw sensoren. Worden deze waarden overschreden? Dan wordt er automatisch een alarmmelding gedaan.

Stand-alone te gebruiken

Een groot voordeel van een GSM alarmsysteem is dat deze stand-alone is te gebruiken. Juist op locaties waar weinig voorzieningen aanwezig zijn biedt dit uitkomst. Daarnaast is er geen ingewikkelde installatie vereist en zijn de apparaten binnen enkele minuten te gebruiken. Waar dan ook ter wereld, mits u een werkend SIM-kaartje in het systeem plaatst.

Mobeye GSM alarmsysteem

Eén van de beste merken op het gebied van GSM alarmsystemen is Mobeye. Mobeye is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in innovatieve GSM / GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Twee belangrijke kenmerken van al hun producten zijn het lage energieverbruik en de mobiliteit. Mobeye GSM alarmsystemen blinken uit in gebruiksgemak en de grote mogelijkheden. Ze detecteren niet alleen gevaar, maar kunnen ook complete actiepatronen in werking stellen. Wilt u een alarmsysteem op maat? Dat kan, maatwerk is mogelijk met Mobeye.

Mobeye assortiment

Mobeye heeft een uitgebreid assortiment aan GSM beveiligingsproducten. Het Nederlandse merk biedt all-in-one GSM alarmsystemen om inbraak tegen te gaan, maar ook een grote hoeveelheid additionele sensoren. Bijvoorbeeld temperatuur- en watersensoren, stroommeters en andere telemetrie onderdelen. Alles met als doel om de veiligheid in en rond uw locatie te vergroten. Normaal gesproken werken de Mobeye producten op batterijen, maar als u een netvoeding aansluit krijgt u ook een alarmmelding wanneer de stroom uitvalt. Bekijk nu ons Mobeye assortiment.