Sennheiser headset 500x375

Haal meer uit uw dag met een Sennheiser headset

Haal meer uit uw dag button Sennheiser headset

Even een kopje koffie halen, wat vragen aan een collega of een kopietje maken. Maar nog voordat u kunt beginnen gaat de telefoon. Snel terug naar uw plek om vervolgens opnieuw naar de koffiezetmachine, uw collega of het kopieerapparaat te lopen. Herkenbaar? Deze manier van werken is inefficiënt en kost veel tijd. Zou het niet ideaal zijn wanneer u deze kleine taken gewoon kunt uitvoeren terwijl u aan het bellen bent? Met een Sennheiser draadloze headset is dit geen probleem.

Haal meer uit uw dag

Waarom een draadloze Sennheiser headset?

Met een draadloze Sennheiser headset bent u veel mobieler op kantoor. Geniet van een bewegingsvrijheid die onder ideale omstandigheden kan oplopen tot 150 meter. Even snel die dringende vraag stellen aan een collega? Geen probleem. Een product uit het magazijn halen? Ook mogelijk. En nog even snel een gesprek afmaken terwijl u op weg bent naar uw vergadering? Juist. Haal ook meer uit uw dag met een Sennheiser headset.

Haal ook meer uit uw dag

Haal nu ook zelf meer uit uw dag met een Sennheiser headset. Vraag via deze link vandaag nog een proefplaatsing aan en test een Sennheiser headset. Wilt u professioneel advies voor het kiezen van de juiste headset? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of mail naar info@headsetwinkel.nl.