Jabra BIZ 1500 QD Mono Trainingsset

2 Headsets + Link 265 USB-trainingskabel


€ 175,45 incl. btw

€ 145,00 excl. btw

175.45 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Jabra BIZ 1500 QD Mono Trainingsset

Deze trainingsset bestaat uit twee Jabra BIZ 1500 QD mono headsets en een Link 265 USB-trainingskabel. Na aansluiting van de mono headsets op de trainingskabel kunt u meeluisteren met het telefoongesprek. Ideaal voor gebruik tijdens het inwerken van sales of callcentermedewerkers.

Lees meer

Eigenschappen Jabra Trainingsset:

Mono instapheadsets voor callcenters
HD audio en foam oorkussen
Draaibare microfoonarm (270°)
Met Noise cancelling microfoon
Trainingskabel met USB-aansluiting
Geschikt voor Unified Communications
Voor Mac en Windows pc's

Effectieve, instapmodel trainingsset

Met de Jabra BIZ 1500 QD Mono Trainingsset werkt u op een effectieve manier medewerkers in die veelvuldig moeten telefoneren. De twee mono headsets met Quick Disconnect mechanisme worden met de Jabra LINK 265 USB-trainingskabel aangesloten op een pc. Vervolgens kunt u via de ene headset met het gesprek meeluisteren dat via de andere headset wordt gevoerd, zodat naderhand gerichte feedback gegeven kan worden. Indien nodig kan een supervisor ook zelf deelnemen aan het gesprek.

Jabra BIZ 1500 QD mono headsets

De Jabra BIZ 1500 QD zijn geschikte mono headsets voor gebruik in callcenters. Omgevingsgeluid wordt weggefilterd door de noise cancelling microfoon, waardoor uw gesprekspartner u zonder problemen verstaat. De headset verzorgt helder HD geluid via de speaker en dankzij Peakstop gehoorbescherming hoeft u niet bang te zijn voor gehoorbeschadiging.

Draagcomfort en Peakstop gehoorbescherming

De headsets zijn gemaakt voor langdurig gebruik. Het foam oorkussen zorgt voor prima draagcomfort. Daarnaast is de microfoonarm 270 graden te draaien, zodat deze volledig naar wens kan worden afgesteld. Personaliseer de Jabra BIZ 1500 QD headset en geniet van optimaal draagcomfort. Naast een comfortabel foamkussen is de Jabra BIZ 1500 QD voorzien van Peakstop gehoorbescherming. Deze technologie filtert harde geluiden, waardoor het geluidsniveau acceptabel blijft en uw oren geen gehoorbeschadiging oplopen. Zo kunt u gerust de hele dag uw headset ophouden zonder dat dit gehoorschade oplevert.

Quick Disconnect mechanisme

De headsets beschikken ieder over een Quick Disconnect mechanisme, waarmee u ze via aansluitkabels met uw pc of telefoon verbindt. Met één klik op het mechanisme wordt de headset direct weer van een aansluitkabel losgekoppeld. Ideaal wanneer u op verschillende werkplekken zit en uw headset wilt meenemen of wanneer u uw headset met diverse apparaten gebruikt en regelmatig moet wisselen.

Jabra Link 265 USB-trainingskabel

Met de Jabra Link 265 USB-trainingskabel kunt u op een effectieve manier medewerkers trainen. Met de kabel sluit u de twee Jabra headsets aan op één pc, waarna u eenvoudig meeluistert met het gesprek van een medewerker of eraan deelneemt. De Jabra Link 265 is gemakkelijk aan te sluiten en in te stellen. Met de geïntegreerde gespreksbedieningsknoppen is het mogelijk om oproepen te beantwoorden of te beëindigen. Ook beschikt de kabel over een volumeregelaar waarmee de microfoon gemutet kan worden. De softtoetsen zijn naar individuele voorkeuren te programmeren en lichten op wanneer ze in gebruik zijn.

Inhoud verpakking

  • 2x Jabra BIZ 1500 QD Mono headset
  • Jabra Link 265 USB-trainingskabel
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct

Jabra GN One Authorized Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 1513-0154+265-09

Merk: Jabra

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen