Jabra Pro 9465 Duo

Draadloze Headset


332.75 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Jabra Pro 9465 Duo

De Jabra Pro 9465 duo werkt op uw vaste telefoon, PC en GSM en beschikt over geweldige geluidskwaliteit en noise cancelling. De bediening is volledig via het touch screen te regelen en de installatie neemt slechts 2 minuten in beslag.

Lees meer

Specificaties

 • Voor gebruik met traditionele Telefonie, mobiele telefonie en Softphone
 • Uniek Touchscreen voor eenvoudige bediening
 • Automatische installatie door Smart Setup Wizard
 • Noise Cancelling microfoon met DSP
 • Tot 150 meter bereik middels DECT CAT-iq technologie
 • Tot 10 uur spreektijd, tot 8 uur in Wideband modus
 • Wideband geluidsweergave (150-6,800 Hz) bij PC toepassingen
 • Mogelijkheid om gesprekken electronisch aan te nemen/verbreken
 • Energiezuinig door IntelliPower
 • Gehoorbescherming door Jabra SafeTone
 • Superieur geluid en Noise Blackout

Een headset voor al uw telefoons
De Jabra Pro 9465 duo headset is ontworpen voor al uw telefoons. Zowel het gebruik van uw bureau telefoon, mobiele als ook uw softphone kunnen allen worden bediend door de Jabra headset. Dankzij het touch display kunt u erg makkelijk schakelen tussen de 3 verschillende telefoons. U heeft dus geen last meer van meerdere headsets op uw bureau.

Microsoft Lync / Skype for Business
Dit toestel is geoptimaliseerd voor Microsoft Lync / Skype for Business. Wilt u meer informatie over deze communicatietoepassing? Lees verder op onze informatiepagina.

Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct

Jabra Silver Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 9465-29-804-101
EAN: 5706991012675

Merk: Jabra

Lees meerReviews


22-05-2016
Kost een paar centen maar dan heb je ook wat

Headset voor professioneel kantoorgebruik. Het kost misschien wat moeite om je baas te overtuigen, maar daarna heb je er elke dag veel plezier van.

Door de goede (breedband) geluidskwaliteit (van de microfoon) ook goed te gebruiken via PC icm bv Skype of VOIP Phone. Daar laten 'gewone' bluetooth setjes het nog wel eens afweten. Die klinken goed, maar de andere partij hoort telefoonkwaliteit. Ik heb dat nooit begrepen. Bij deze set is het eigenlijk andersom, waarover later meer. Deze breadband audio werkt overigens alleen in PC en Desk Phone modus en dus niet via bluetooth naar je mobiele telefoon.

De microfoon is erg gevoelig voor 'blazen'. Je moet echt eerst samen met iemand uitproberen wat de beste stand van de mic boom is. Teleurstellend voor deze prijs is dan dat de zogenaamde flex boom eigenlijk maar heel weinig flexibel is. Eigenlijk kan je alleen het uiteinde maar een heel klein beetje buigen. Maar dat is lang niet genoeg. Ook de lengte van de flex boom zou je willen kunnen instellen. Dit vind ik echt een gemiste kans want goedkopere setjes hebben dat veel beter voor elkaar.

Let op: Dit setje is nadrukkelijk alleen geschikt voor spraak. Wie denk er tegelijkertijd een leuke draadloze koptelefoon voor muziek bij te hebben komt bedrogen uit. De veel goedkopere Logitech H800 klinkt dan aanzienlijk beter. Ik gebruik dan ook beide.

Het bereik is in de praktijk gemeten 100m in een directe zichtlijn. Is prima, maar wel veel minder dan de 150 meter die je in beschrijvingen tegen komt. Binnen gebouwen is het bereik aanzienlijk minder dan 100m maar dat hangt uiteraard af van bouw van het gebouw.

De headset is heel licht en draagt daarom prettig. Als gevolg van het on-ear concept drukken de schelpen wel enigszins op de zijkant van je gezicht in het kuiltje aan de voorkant van je oren. Hoe leg je dat nou uit.

Het vraagt enige oefening om de headset met één hand uit het basisstation te halen. De magneet houd hem best stevig op zijn plek.

Het touch screen vind ik het prijsverschil waard. Via de bijbehorende PC software kan je wel ook heel veel instellen.

Nog een tip: als je PC het basisstation niet herkent verzeker jezelf er dan van dat je bijgeleverde USB kabel gebruikt. Het lijkt er niet op alsof het een speciaal kabeltje is, maar met de USB kabel die ik al had (en waar ik nooit eerder problemen mee heb gehad) deed het niet.

Samenvattend: Ik zie nog wel een paar verbeterpunten, maar op dit moment (Mei 2016) lijkt dit wel zo'n beetje een van de betere wireless headsets op dit gebied.

Breedband audio (desk phone / soft phone)

3 in één (desk phone / soft phone / bluetooth)

draagcomfort

Touch screen

Gevoelig voor uitademen via mond en neus

mic boom zeer beperkt instelbaar

Geen breedband audio via bluetooth

Headset lastig met 1 hand uit basis station te halen

Beoordeling:
06-08-2013

Uitstekende headset die elke euro waard is.
Zeer gemakkelijk omschakelen van telefoon naar mobiel of softphone.
Mooi touchscreen en een uitstekend geluid zeer zeker een aanrader!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenIs het ook mogelijk om losse oorkussentjes te bestellen? We hebben twee koptelefoons van oud-medewerkers die we graag willen blijven gebruiken maar voor de nieuwe medewerkers willen we dan verse oorkussentjes. Ik hoor graag of dit uberhaupt een optie is, dan kan ik intern nagaan of we hier gebruik van willen maken. Alvast bedankt.
Beste mevrouw 

Allereerst dank voor je bericht. De oorkussens zijn inderdaad los te verkrijgen. Hieronder een link naar de productpagina.
http://www.headsetwinkel.nl/jabra-lederlook-oorkussen-voor-jabra-pro-serie/pid=27833

Het zijn setjes van 2 stuks.

Mocht je verder vragen hebben, stel ze gerust.

Met vriendelijke groet,
Headsetwinkel

 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie