Juniper SRX300 Firewall

Inclusief Software


€ 1.090,21 incl. btw

€ 901,00  excl. btw

1090.21 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Juniper SRX300 Firewall

De Juniper SRX300 is een firewall, router en switch in 1. Dit multifunctionele apparaat biedt een professionele netwerkoplossing met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden voor kleine bedrijven. Maak eenvoudig VLANs aan of zet VPN-tunnels op en beveilig uw netwerk.

Lees meer

Eigenschappen Juniper SRX300

Router, switch en firewall in 1
6x Gigabit LAN, 2x Gigabit SFP
Doorvoersnelheid: 1Gbps
IPsec VPN tunnels: 256
Aantal VLANs: 1.000
Eenvoudig te beheren
Ideaal voor kleine bedrijven
Inclusief Juniper Secure Branch Software


Service gateway
De Juniper SRX300 is een service gateway, dat wil zeggen, een router, switch en firewall in 1. Met dit apparaat haalt u een professionele netwerkoplossing met uitstekende beveiliging in huis. De SRX300 is voorzien van 6 Gigabit LAN poorten voor het aansluiten van netwerkapparatuur. Daarnaast zijn er 2 SFP poorten aanwezig voor uplinken met andere switches.

IPsec VPN-tunnels
In de huidige tijd wordt het steeds belangrijker om altijd en overal op het bedrijfsnetwerk te kunnen werken. Met een VPN-tunnel zet u een beveiligde verbinding op tussen uw locatie en het bedrijfsnetwerk. Met de Juniper SRX300 is het mogelijk om maximaal 256 gelijktijdige VPN-tunnels aan te maken.

Uitgebreide beveiliging
Dit multifunctionele apparaat biedt uitstekende beveiliging voor uw bedrijfsnetwerk. Virussen, spyware en malware worden moeiteloos buiten de deur gehouden. Daarnaast kunt u met web filtering tot op URL-niveau bepaalde websites blokkeren, zodat de gebruikers van het netwerk deze sites niet kunnen bezoeken.

Aantal VLANs
Met een VLAN (Virtual LAN) brengt u op een virtuele wijze scheidingen aan in uw netwerk. Hiervoor is geen extra hardware benodigd. Het voordeel van VLANs is dat u vrij eenvoudig afdelingen binnen een bedrijf van elkaar kunt scheiden, zodat iedereen alleen bij het deel van het netwerk kan dat voor hem of haar relevant is. Met dit apparaat zijn er 1000 gelijktijdige VLANs mogelijk.

Eenvoudig te beheren
De Juniper SRX300 is eenvoudig centraal te beheren via de gemakkelijke graphical user interface (GUI). Via deze interface past u niet alleen de instellingen aan, maar is het ook mogelijk om dit apparaat te integreren in een groter netwerk. op die manier kunt u centraal al uw netwerkapparatuur beheren.

Inclusief software
Voor het gebruik van dit apparaat heeft u de Juniper Secure Branch Software nodig. Deze software zorgt voor de optimale firewallbescherming en opties als IPSec, routing en switching. De software zit bij de prijs van dit pakket inbegrepen en heeft geen abonnementsvorm, het is een eenmalige investering. Naast deze software is er ook een geavanceerde variant verkrijgbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Inhoud verpakking
  • Juniper SRX300
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Marco Slagmolen
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: SRX300_SRX300-JSB

Merk: Juniper

Lees meerAlternatieven

Juniper SRX345 Firewall

Juniper SRX345 Firewall

Inclusief SoftwareLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 5.438,95 incl. btw
€ 4.495,00 excl. btw
Juniper SRX340 Firewall

Juniper SRX340 Firewall

Inclusief softwareLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 3.517,47 incl. btw
€ 2.907,00 excl. btw
Juniper SRX320 Firewall

Juniper SRX320 Firewall

Inclusief softwareLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 1.640,76 incl. btw
€ 1.356,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp