Kenwood Funkey UBZ-LJ8

portofoon, zwart, incl accu en lader


145 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Kenwood Funkey UBZ-LJ8

De Kenwood Funkey UBZ-LJ8 is een veelzijdige portofoon met prima geluidskwaliteit. De portofoon is voorzien van functies als groepsmodus en geheime modus, automatische kanaalkeuze en een loudness-functie voor lawaaierige omgevingen.

Lees meer

Eigenschappen Kenwood Funkey UBZ-LJ8 portofoon

Prima geluidskwaliteit
Groepsmodus & geheime modus
Automatische kanaalkeuze
Loudness-functie voor lawaaierige omgevingen
Accuduur: 24 uur
Handenvrije VOX-bediening
Draaibare antenne (180 graden)
Vergunningsvrij


Portofoon met prima geluidskwaliteit
De Kenwood Funkey UBZ-LJ8 portofoon biedt prima geluidskwaliteit. Handig is dat de portofoon beschikt over een groot LCD-display met backlight. Via dit scherm kunt u eenvoudig de verschillende functies van de Kenwood Funkey portofoon bekijken en kiezen. Heeft u het backlight niet nodig? Kies dan voor de batterijspaarfunctie om de accuduur te verlengen.

Groepsmodus en geheime modus
Met de Kenwood Funkey UBZ-LJ8 portofoon heeft u de mogelijkheid om de groepsmodus in te schakelen. In deze modus hoort u alleen gesprekken uit uw eigen groep en voorkomt u ruis van andere groepen in drukbevolkte gebieden. Dit bevordert de communicatie. Toch een privégesprek voeren terwijl de groepsmodus actief is? Kies dan voor de geheime modus.

Automatische kanaalkeuze
De UBZ-LJ8 van Kenwood kiest automatisch een vrij kanaal en begint vervolgens direct met het ontvangen van een communicatiesignaal. Het voordeel van de automatische kanaalkeuze is dat u altijd storingsvrij kunt communiceren omdat het best mogelijke kanaal wordt gezocht en gekozen.

Loudness-functie
In omgevingen met veel achtergrondgeluid of ruis kunt u de loudness-functie inschakelen. Deze functie versterkt de stem van uw gesprekspartner, zodat u beter kunt verstaan wat de tegenpartij u vertelt. Wilt u tegelijkertijd handsfree communiceren? Dan biedt de VOX-bediening uitkomst.

Draaibare antenne
De Kenwood Funkey UBZ-LJ8 portofoon is voorzien van een draaibare antenne (180 graden). deze schroefantenne is eenvoudig te zwenken op zoek naar het best mogelijke signaal. Wanneer u de portofoon van Kenwood niet gebruikt, is de antenne eenvoudig weg te klappen in het achterpaneel.

Inhoud verpakking

  • Kenwood UBZ-LJ8 portofoon
  • NiMH accupack
  • Riemclip
  • Snellader met houder
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct

Kenwood Authorized Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: Set UBZLJ8BE
EAN: 019048144942

Merk: Kenwood
Tags: PMR446

Lees meerReviews


07-01-2014

We hebben deze zendapparaten enkele jaren gebruikt, maar zijn overgestapt naar Kenwood Protalk porto's die wat minder snel stukgaan. De antenne is op de funkey weg te klappen en dat scheelt in de afmetingen, maar het bereik en audiokwaliteit zijn echt een stuk beter met de Protalks. Bovendien ging bij ons het beeldscherm vaak stuk of was het niet meer leesbaar. Voor gebruik af en toe wel geschikt en anders kiezen voor TK portofoons!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
29-08-2012

We hebben ze lange tijd gebruikt, maar zijn in het magazijn overgestapt op Kenwood TK3301 portofoons omdat die toch wat sterker zijn. Deze portofoons gingen regelmatig stuk doordat ze op de harde vloer vielen of klem kwamen te zitten.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragen
Is deze Kenwood porto ook waterdicht? We willen de portofoons voor watersport gaan gebruiken. Welke oplossing zou u adviseren?
De Kenwood UBZ portofoon is spatwaterdicht en heeft een IP normering. Maar als de portofoon echt in het water belandt, zal dat toch problemen op gaan leveren.

Een optie kan de waterdichte hoes KWR-1 zijn, welke ook geschikt is voor deze portofoons.

Een stevigere portofoon (zonder display) is de Kenwood TK3301E vergunningsvrije portofoon. De werktijd zal langer zijn en het bereik groter.

Op aanvraag kunnen wij ook volledig waterdichte portofoons leveren van het merk Motorola (GP344R). Voor deze waterbestendige portofoons is een zendmachtiging benodigd en ze vallen in een hogere prijsklasse. Daarentegen zullen de prestaties van deze portofoons een stuk beter zijn, dankzij het hogere zendvermogen!

Neemt u voor een offerte of meer informatie gerust contact op! 
Is er ook een bescherm hoes of een tas beschikbaar voor de UBZ? Bij ons zijn al een paar portofoons beschadigd want we gebruiken ze ook in het magazijn.. Een paar displays zijn al gesneuveld en steeds repareren gaat ook in de papieren lopen!
Er is helaas geen tas / draaghoes voor de UBZ portofoons beschikbaar. 

Een alternatieve oplossing zou zijn om de portofoons die in het magazijn worden ingezet, te vervangen voor stevigere Kenwood Protalk portofoons. De Kenwood TK3301 kan prima gecombineerd worden met uw UBZ portofoons. De TK3301 heeft geen kwetsbaar display en heeft een behuizing van stevig aluminium.

Als wij een offerte voor u kunnen maken, dan horen we dat graag! 

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp