Home - Product informatie - Keuzehulp - Jabra Evolve: een headset voor iedere zakelijke professional

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprekHet assortiment Jabra Evolve headsets bevat voor iedere zakelijke professional een geschikt model, want ‘one size does not fit all’. Of u nu de gehele werkdag achter uw bureau telefoneert, vanaf een andere locatie audioconferenties met uw collega’s houdt of regelmatig telefonische gesprekken onderweg voert; het is prettig wanneer uw concentratie behouden blijft en u efficiënt en comfortabel kunt werken. De Jabra Evolve serie biedt daarom voor elke situatie een passende headset.

Welke headset past bij u?

Op deze pagina ontdekt u welke headset bij uw type gebruik past. Herkent u uw werksituatie niet in onderstaande scenario’s? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend, gespecificeerd advies en vind de headset die bij u past.

1. Op kantoor

Bureauwerker Kantoorwandelaar
  
  
De bureauwerker brengt meer dan de helft van de tijd door aan een bureau. Hij of zij heeft langdurige perioden van concentratie nodig om informatie in zich op te nemen, om lastige kwesties te begrijpen en op te lossen en om geweldige ideeën te bedenken.
 
De grootste uitdaging van de kantoorwandelaar is om productief te blijven als hij of zij niet aan een bureau zit. Deze medewerker benut ieder moment, pakt kansen wanneer ze zich voordoen en werkt vaak in vergaderzalen of andere gemeenschappelijke ruimtes.
 
Oplossing: Jabra Evolve 80 Oplossing: Jabra Evolve 75
De beste headset voor optimale
concentratie in een open kantoor
De beste draadloze headset voor optimale
concentratie in een open kantoor
Jabra Evolve 80
Jabra Evolve 75
   

2. Op locatie

Externe (thuis)werker Flexibele werker
    

 
    
De externe werknemer werkt vaak thuis of op een andere vaste locatie dan het hoofdkantoor. Omdat deze medewerker bijna altijd geografisch gescheiden is van collega's, besteedt hij of zij veel tijd aan telefoongesprekken om contact te houden met het team.
 
De flexibele werker bevindt zich altijd op afstand van kantoor en werkt maximaal twee dagen per week vanuit huis. Hij of zij maakt regelmatig gebruik van externe (kantoor)ruimtes om persoonlijk met collega's samen te werken.
 
Oplossing: Jabra Evolve 65 Oplossing: Jabra Speak 710
De professionele draadloze headset met
dual-connectiviteit voor multi-tasking
De professionele draagbare speakerphone
met de beste audiokwaliteit
Jabra Evolve 65
Jabra Speak 710
   

3. Onderweg

Buitendienst medewerker Reizende manager
    
   
De buitendienst medewerker is de meeste tijd onderweg om klanten te bezoeken. Hij of zij bezoekt het kantoor alleen om leveringen op te halen voor klanten en voor incidentele bijeenkomsten.
 
De reizende manager bevindt zich zelden voor langere tijd op één plek, omdat hij of zij van meeting naar meeting gaat. Deze medewerker heeft wel een vast kantoor, maar zit daar bijna nooit.
 
Oplossing: Jabra Evolve 65e Oplossing: Jabra Evolve 65t
Professionele voor Unified Communications
gecertificeerde Bluetooth oordopjes
’s Werelds eerste voor Unified Communications
gecertificeerde draadloze oordopjes
Jabra Evolve 65e
Jabra Evolve 65t

Meer informatie

Van ieder product op deze pagina is een Unified Communications variant en een Skype for Business variant beschikbaar. Tevens zijn de meeste modellen verkrijgbaar als enkeloors en als dubbeloors headset.

Wilt u meer informatie over de genoemde producten of wilt u persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met onze productspecialisten via de chat op de website, via onderstaand contactformulier, telefonisch via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl. We helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie